Pupa Milano en exclusiva a Júlia

Pupa Milano, la prestigiosa marca italiana que celebra la lliure expressió de la individualitat i autenticitat a través de la bellesa, es va presentar de manera exclusiva a Júlia. El passat 8 i 9 de desembre, les clientes de l’establiment van tenir l’oportunitat de provar tots els seus productes i ser maquillades per uns dels experts de Pupa, Tommaso Giumbini.

Fotos: Nelly Dedea

Amb una filosofia que destaca la creença que cada dona és una dona Pupa, la marca ofereix productes d’alta qualitat a preus accessibles. La versatilitat dels seus productes permet que Pupa arribi a totes les dones, inspirant-les a creure en si mateixes i fent-les sentir especials i belles.

Amb una visió clara d’un món positiu i acolorit, lliure de prejudicis i estereotips, Pupa Milano encoratja la creativitat i celebra el disseny i les tendències italianes. El vermell, que encarna l’esperit apassionat de Pupa, simbolitza la vitalitat i l’energia per a desenvolupar noves formes d’expressió cada dia.

Fundada l’any 1976, l’empresa italiana exporta els seus productes a 70 països d’arreu del món. Des del mes de desembre, Pupa Milano es troba en exclusiva a tots els centres de Júlia al país, oferint a les dones l’oportunitat de descobrir i abraçar la seva pròpia bellesa amb la marca que posa l’accent en l’autenticitat, la passió i la individualitat.