(+Fotos) La Maison: L’encant de la muntanya per a la teva llar

El dissabte 16 de desembre, Incles va rebre amb força els vents de l’art i la decoració amb l’obertura de La Maison, una botiga d’interiorisme que promet portar un toc d’elegància i sofisticació a les llars d’Andorra. Amb una àmplia gamma de productes confeccionats amb materials d’alta qualitat, aquest nou establiment pretén convertir-se en el refugi preferit dels amants del bon gust.

Fotos: Elena Melgarejo

Amb Judit Jové al capdavant, La Maison es va inaugurar amb una extensa selecció d’articles que van encisar el centenar de visitants, amb una atmosfera acollidora i de luxe, inspirada en l’entorn de muntanya.

La boutique ofereix una experiència única de compra, brindant una sublim selecció de productes de decoració que van des de les conegudes espelmes de la marca californiana VOLUSPA, fins a les prestigioses copes de Zalto, per als amants del vi. Les mantes de caixmir i llana de Loro Piana, confeccionades amb els estàndards més elevats de qualitat, així com els coixins i mantes de pell natural, procedents d’Europa, sense cap mena de dubte, esdevenen autèntiques peces estrella d’aquesta botiga de decoració. La Maison també posa a disposició dels clients mobiliari d’alta gamma de marques com ara Ethnicraft, coneguda per la seva modernitat i línies simples, lluminàries fetes a mà d’Eichholtz, així com mobles d’antiquaris restaurats. Un altre punt a destacar és la seva variada selecció de vaixelles, coberteria i diferents articles de decoració.

Més enllà del seu catàleg, també ofereixen projectes personalitzats que s’adapten a tots els gustos. Sigui una transformació modesta o un canvi radical, a la botiga trobareu l’expertesa i la passió necessàries per a convertir la vostra visió en realitat.

L’acte inaugural va ser tot un èxit i va captivar l’atenció del públic, que va poder degustar, a banda de cada detall de la botiga, un esplèndid pica-pica.

Us convidem a explorar i descobrir un món de refinament i estil per a la llar, on cada detall parla de la bellesa i l’amor pels materials nobles i naturals.

La Maison: L'encant de la muntanya per a la teva llar