Pro Elite Performance, experts en la recuperació de lesions

Pro Elite Performance és quelcom més que un simple centre de fisioteràpia, és una clínica de fisioteràpia i recuperació avançada amb un enfocament innovador en el tractament de lesions, que posa especial èmfasi en identificar l’origen del problema, en lloc d’oferir un seguit de sessions. Dirigida per Víctor Segarra, Pro Elite Performance ofereix una teràpia completa, utilitzant diversos coneixements i eines per abordar les lesions.

Amb una formació exhaustiva i una àmplia experiència en el sector de la recuperació de lesions, Víctor Segarra analitza cada cas per a realitzar un diagnòstic precís i determinar la millor tècnica o tractament per abordar la lesió. La clínica no només ofereix un enfocament únic per a la recuperació de les lesions, sinó que disposa de diverses eines i tècniques per adaptar-se a la naturalesa específica de cada problema, en comptes de seguir protocols genèrics.

Equipada amb tecnologia d’alta innovació, incloent-hi un ecògraf i una màquina d’estimulació magnètica superinductiva MagRex única a Andorra, la clínica treballa amb esportistes d’elit, així com amb el públic en general. Cal destacar que tot i que el servei no està cobert per la CAAS, si que el cobreix les assegurances complementàries o privades, i la primera consulta inclou una valoració de la lesió per detectar les alteracions i fer el tractament més efectiu de forma immediata.

Pro Elite Performance no només ofereix serveis de fisioteràpia, sinó també formacions presencials i en línia per als professionals de la salut, difonent els últims avanços en prevenció, recuperació i readaptació de lesions a nivell nacional i internacional. Amb més de 2.000 hores d’experiència en formació, Víctor Segarra ha compartit els seus coneixements en universitats espanyoles  i internacionals aportant els seus coneixements com a fisioterapeuta i readaptador d’esportistes d’elit nacional i internacional. La seva filosofia de treball, amb un toc d’evidència clínica i pràctica, ha transcendit les fronteres, arribant a països com Suïssa, Canadà i Portugal.

Baixada del Molí, 14, AD500 Andorra la Vella | Clínica: (+376) 687 786 | Formació: (+34) 633 21 92 8 | proeliteperfomance.com