Descobrint la col·lecció tardor-hivern de MAX&Co.

Les fabuloses novetats de la temporada tardor-hivern van atraure l’atenció de desenes de persones que van acudir, el 30 de novembre passat, a la botiga MAX&Co., situada al núm. 45-47 de l’avinguda Meritxell, a Andorra la Vella.

Fotos: Naida Sabaté

Des de les cinc de la tarda d’aquell dijous, desenes i desenes de persones van voler fer un cop d’ull a les darreres novetats que MAX&Co. introdueix en la seva col·lecció de tardor-hivern, que deixa entreveure una aposta decidida pels negres combinats amb transparències i brillantor, però amb un punt interessant en què trobem peces de tonalitats clares com ara el blanc llana. Això sí, no hi van faltar els colors vibrants i intensos per a les personalitats més atrevides, molt presents en peces com ara jerseis i abrics de llana.

Pensada com una oportunitat per a gaudir plegades d’un aperitiu distès i alhora elegant, la trobada del 30 de novembre passat també va ser un esdeveniment propici perquè clientes fidels i també de noves hi passessin una estona agradable. Moltes d’elles no van deixar passar el moment de donar forma als seus outfits nadalencs, mentre que altres de les presents van aprofitar per a fer els respectius regals.

Sobre Max&Co.

Max&Co. és una marca de moda italiana que forma part del grup Max Mara, i es caracteritza pels seus dissenys elegants i contemporanis, tant en roba com en accessoris per a dones, amb peces que van des del casual fins a les opcions més formals.