(+Fotos) We Love Italy, l’autèntica cuina italiana aterra a Andorra

Amb la inauguració de We Love Italy, a Escaldes-Engordany, els andorrans i els visitants podran gaudir d’una experiència gastronòmica única guiada per l’autenticitat, un valor irrenunciable que forma part de la identitat i la filosofia d’aquesta franquícia que va obrir recentment el seu primer establiment al nostre país.

Fotos: Nelly Dedea · Naida Sabaté

L’1 de desembre passat, un nou punt gastronòmic va trobar el seu lloc al Principat d’Andorra. Es tracta de We Love Italy, un restaurant 100% italià que enalteix els valors culinaris i els productes del país de la bota.

D’estil fresc i modern, l’establiment ens obre la porta a una experiència culinària impregnada d’autenticitat i plats deliciosos com ara les pastes, àpats tan distintius d’Itàlia que podràs combinar amb la teva salsa preferència, sigui de tomàquet, de xampinyons i crema, bolonyesa, pesto i norma, encara que sempre podràs demanar la salsa del dia.

A més a més, com a bon restaurant italià, les pizzes mai no hi poden faltar. És per això que We Love Italy presenta més d’una vintena d’opcions exquisides per a tots els paladars, que podran coquetejar amb sabors dolços, salats i fins i tot picants. I és que, si sumem la seva massa mare, elaborada amb farina de blat, soja i arròs, cada pizza és una explosió de sabor amb un toc crocant que et farà viatjar per les diferents regions d’Itàlia.

Les piadines, amanides, crepes i una selecció de postres complementen l’oferta gastronòmica de We Love Italy, un establiment que, amb cada recepta, homenatja l’autenticitat i les arrels italianes, però amb la ment posada en conquerir els andorrans, residents i visitants del nostre país.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

We Love Italy porta els sabors italians a Andorra