(+Fotos) Castro & González i Resalte s’uneixen en una MasterClass gastronòmica

 

Les instal·lacions de Bomar van acollir, el passat 19 de novembre, una jornada plena de sabors i aromes exquisits, que va combinar la destresa artesanal de tallar pernil de Castro & González, amb un tast de vins de la Bodega Resalte.

Fotos: Xavi Pujol

Durant la classe magistral, els clients professionals van tenir l’oportunitat d’explorar els secrets en l’art del tall i la producció de pernil, de la mà del reconegut mestre perniler de Castro & González, Roberto. La seva demostració  meticulosa va ressaltar la precisió i habilitat que envolta la preparació del pernil de Bellota Ibèric que caracteritza la casa. La peça, amb la seva forma allargada, peülla fosca i gastada, i un color intens i brillant amb vetes blanques, el pernil va revelar aromes persistents i subtils notes de fruits secs, transportant els participants a una experiència sensorial inigualable. L’obra mestra de la natura va oferir un equilibri suculent entre salinitat i una curació curosament elaborada, amb un regust llarg i plaent que va completar aquesta vivència única.

L’esdeveniment va continuar amb una experiència enològica inigualable, gràcies al tast de vins de Bodegas Resalte. Un cop finalitzada la MasterClass, Àlvaro Varela, director Comercial de Bodegas Resalte es va encarregar de fer una breu explicació sobre la selecció de vins feta per a l’ocasió, amb els quals es van poder maridar els embotits ibèrics de Castro & González. D’una banda, va destacar les característiques de l’Expresión Resalte, un vi elaborat amb ceps de produccions inferiors a 2.500 kg/ha, de gran qualitat, concentració i intensitat. També va remarcar les qualitats del Vendimia Seleccionada, un vi fresc, lleuger i afruitat, amb una acidesa millorada, notes florals i balsàmiques. Un vi agradable i fàcil de beure, elaborat per gravetat i fermentat a baixes temperatures per a preservar la seva frescor de raïm traduït en una bona acidesa.

La segona part de la jornada va estar reservada per als amants del vi, que van poder gaudir d’una degustació completa dels vins de Bodega Resalte, Vendimia Seleccionada, Origen, Expresión i Gran Resalte, mentre degustaven el pernill tallat a mà d’en Roberto, creant una experiència única i memorable per als paladars més exquisits del sector gastronòmic.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Castro & González i Resalte s’uneixen en una MasterClass gastronòmica