Pyrénées va inaugurar el centre capil·lar Emotion Plus

El passat dijous es va inaugurar Emotion Plus, un nou espai de bellesa capil·lar, ubicat a la planta baixa de Grans Magatzems Pyrénées. El nou concepte de saló permet al client viure una experiència única i diferent, amb una filosofia de treball personalitzada, que tracta la matèria des de la base i incideix en aquelles necessitats que reclama la cutícula, donant com a resultat una actuació perfecta.

Model a Salon Emotion Plus
Foto: Paula Cristina

A Emotion Plus tenen molt en compte els valors eco sostenibles i per això treballen amb estacions recarregables de la marca Remember. També permet personalitzar el shampoo i reciclar l’envàs o reutilitzar-lo, contribuint així a reduir l’impacte mediambiental. També trobareu els productes de la gamma Purify Station, elaborats amb matèries primeres d’origen natural.

Models a Salón Emotion Plus de Pyrénées
Foto: Paula Cristina

També compta amb el reconeixement de “perruqueria solidària”, ja que contribueix amb una associació espanyola que realitza perruques de cabell natural, per a nens i nenes malalts de càncer i qualsevol que vulgui donar-lo rebrà el servei de manera gratuïta.

Convidats inauguració Emotion Plus
Foto: Paula Cristina

L’espai, que compta amb 85 m2, està repartit en diferents àrees i compta amb moltes de les millors marques premium com ara Philip B, Goldwell, Shu Uemura, Moroccanoil, Kerastase, Living Proof, Philip Martins, American Crew, Ghdi I.C.O.N.

Estilistes a Salon Emotion Plus
Foto: Paula Cristina

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de la Cònsol Major de la capital, Conxita Marsol; la Consellera de Promoció Turística, Comercial i Recursos Humans, Mònica Codina; el President del Grup Pyrénées, Patrck Pérez y el director de Màrqueting del grup Pyrénées, Ronald Cabrera. Tal com mostren les imatges, el tall protocol·lari de la cinta el van realitzar la Cònsol Major d’Andorra la Vella i el President del Grup Pyrénées.

Salón Emotion Plus a Pyrénées
Foto: Paula Cristina

L’esdeveniment va comptar amb una desfilada de models, lluint els seus magnífics pentinats, amb còctels, aperitius i una DJ, que va ambientar l’acte amb bona música. Així que, ja sabeu, millor que explicar-ho, proveu-lo i no us penedireu.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Models al Salon Emotion Plus
Foto: Paula Cristina