El Rotary Club d’Andorra celebra sopar de canvi de president

Com ja és habitual, any rere any, el Rotary Club d’Andorra va celebrar, ahir dimarts, el seu tradicional sopar de canvi de president. Francesc Compte és la persona que presidirà l’ens andorrà, fins al juny del 2020.

President i expresident del Rotary Club Andorra
Foto: Paula Cristina

L’acte es va celebrar en un dels salons de l’Art Hotel, on té ubicada la seva seu social el club andorrà. Jaume Sabater, fins ara president, va aprofitar l’esdeveniment per a fer entrega d’un xec per valor de 10.000 €,  a Josep Pol, President de la Creu Roja Andorrana.  La donació s’emmarca dins del conveni de col·laboració, signat el darrer 11 de juny, pel qual el Rotary Club d’Andorra es va comprometre a aportar aquesta quantitat en un termini de dos anys. L’aportació servirà per al desenvolupament del projecte de ‘Primers Auxilis Per a Infants’ anomenat PAPI.

Sopar Rotary Club Andorra
Foto: Paula Cristina

També es va lliurar el premi Servir 2019, a Jaume Planella Brillas, per la seva tasca solidària. El premi Servir, és un guardó que tradicionalment els Clubs Rotary, d’arreu del món, lliuren a persones que han acomplert actes humanitaris destacats de forma altruista i desvinculats de la seva activitat professional.

Sopar de canvi de president del Rotary Club Andorra
Foto: Paula Cristina

En aquest acte, també es va realitzar l’entronització, com a nou membre del Rotary Club d’Andorra, a Jaume Grané, que seguint amb el protocol, va estar acompanyat dels seus dos padrins, que en aquesta ocasió van ser, Angelica Turroni i Alberto Rossi.

Lliurament de xec d'Andbank al Rotary Club Andorra
Foto: Paula Cristina

Finalment, Andbank va lliurar al Rotary Club d’Andorra un donatiu, corresponent a comissions bancàries generades per la targeta Visa Platino, específica per als membres del Club.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook
Convidats a la gala del Rotary Club Andorra
Foto: Paula Cristina