QUARS ANDORRA obre una botiga especialitzada en ulleres Ray-Ban al cor de l’avinguda Carlemany

Gràcies al Grup Quars, la popular marca d’ulleres té un espai propi a l’avinguda Carlemany, núm. 60, on els visitants podran endinsar-se en l’ampli univers d’ulleres de sol i de vista de la marca Ray-Ban®.

Fotos: César De Pablos

Connectar de forma especial amb el client és el màxim propòsit de Quars Andorra que, amb l’obertura de la nova botiga, ofereix una experiència de compra única i especialitzada, on els visitants descobriran els models més icònics i emblemàtics de la marca, com ara Aviator, Wayfarer i Clubmaster, però també siluetes més modernes i atrevides com ara Nomad, Meteor o Elon.

Des del 1937, Ray-Ban® ha estat una de les marques més venudes al món, gràcies als seus dissenys innovadors i avançada tecnologia, sense sacrificar els valors d’atemporalitat, originalitat, autenticitat i llibertat que han fet de la marca una firma iconoclasta, atractiva i atrevida. L’ADN Ray-Ban® és, doncs, perceptible en el sofisticat mobiliari que llueix la nova botiga, ubicada en un dels eixos comercials més importants del Principat.

Així com les celebritats més famoses han trobat les seves Ray-Ban® preferides, l’equip d’òptics i professionals de Quars t’ajudaran a trobar el parell que millor s’adaptin als teus ulls i al teu autèntic look. Només cal visitar la botiga per saber que les ulleres Ray-Ban® han esdevingut un símbol d’autoexpressió i d’avantguarda cultural.