Quatre anys amb MO Complements

Les notes dels saxos de l’Efrem Roca i del David Amat eren el principal reclam de la celebració de la festa del quart aniversari de MO. Bon ambient, bon menjar i els descomptes, van ser la tònica dominant.

Saxofò aniversari mo complements
Foto: McGrau

A cada aniversari, la botiga MO sorprèn els seus convidats i convidades amb sorpreses diferents. En aquesta ocasió, va ser l’actuació d’Efrem Roca i David Amat, que amb els seus saxos van omplir la plaça Rebés de bona música. Com cada any, un nombrós grup de clientes i amigues, van voler felicitar personalment la Mònica Codina que, amb la Marta, està al capdavant de la botiga.

Convidades a l'aniversari MO
Foto: MO Complements

La celebració va començar a les set de la tarda i es va allargar fins ben entrada la nit i tothom va poder degustar un pica-pica, cava i la deliciosa galeta de l’aniversari, elaborada especialment per a l’esdeveniment.

Marc de fotos aniversari mo complements
Foto: MO Complements

A la botiga MO s’hi pot trobar tota mena de complements i peces de roba, també bosses, bijuteria, fulards, gorres o guants, entre d’altres, que donen aquell toc de distinció i de glamur. I, a més a més, les clientes i els clients compten amb l’assessorament professional de la Mònica i de la Marta, per tal que cadascú es quedi amb la peça més adient a les seves característiques i als seus gustos. Durant tota la vetllada es va brindar amb cava i la clientela podia descobrir la nova col·lecció de tardor-hivern.

Marta mo complements
Foto: McGrau

MO és la marca andorrana creada l’any 2010, i que a partir del 2014 es va convertir en una botiga de complements diferent, per a tot tipus de dona i estil, i on aposten per dissenyadores i dissenyadors del país.

Mo complements aniversari
Foto: MO Complements

democrates andorra