Becier Vehicles presenta les novetats Maserati

Becier Vehicles i Maserati van presentar al públic andorrà els nous models de la marca del trident, el Quattroporte, el Ghibli i el nou Levante. Són uns models elegants, exclusius i luxosos, que ja estan disponibles al concessionari del país.

equip maserati
Foto: César De Pablos

Dan García, cap de vendes i “network development” de Maserati Iberia, va presentar en exclusiva a Andorra les particularitats de cada model de la gamma Model Year 19. A més, es van propiciar unes proves de conducció per als periodistes, que van comptar amb l’assessorament dels pilots professionals, Lionel Ribera, Sílvia Roca i Sergio Casanovas.

Equip Maserati i Becier Vehicles
Foto: César De Pablos

Al recorregut, que va transcórrer per la carretera de la Rabassa, es va poder posar a prova les diferents opcions de conducció que ofereixen els nous models, tant esportives com de carretera, tot un luxe per als amants del motor.

Alguns privilegiats van poder viure l’experiència de conducció dels tres nous models de Maserati

El Ghibli és una combinació mestra d’estil, potència, comportament esportiu i confort. Tot un luxe exclusiu, amb un disseny elegant però audaç i una tecnologia avançada, amb unes prestacions extraordinàries. Pel que fa al nou Levante, el SUV de Maserati, combina un rendiment líder en carretera amb una capacitat tot terreny.

Pere Betriu Maserati
Foto: César De Pablos

Finalment, el Maserati  Quattroporte continua sent tota una icona de la marca que forma part de la història de la casa des de 1963 quan, amb una aposta agosarada, va treure al mercat la primera berlina esportiva de luxe de la història, la més ràpida del món en aquell moment. Avui, la seva última versió, enamorarà els fanàtics de la marca i els que encara no ho són.

German del Pere betriu maserati
Foto: César De Pablos

La presentació per a tot el públic andorrà es va celebrar a la tarda a la botiga Luo Men’s Wear, l’establiment que representa els models de la prestigiosa marca italiana de roba Ermenegildo Zegna, el mateix dissenyador que s’encarrega de crear els interiors d’aquests luxosos vehicles.

Convidades a la festa maserati
Foto: César De Pablos

L’acte va comptar amb una gran assistència de públic, i alguns privilegiats van poder viure l’experiència de conducció dels tres nous models de Maserati, una experiència que no oblidaran. Una vegada van concloure les proves, tothom que ho va desitjar va poder gaudir d’un còctel que va servir com a cloenda de la jornada.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Festa Maserati a LUO
Foto: César De Pablos