Rafael Contreras retrata els “Paisatges Urbans” a la galeria del Mama Maria

L’artista Rafael Contreras, nascut a quatre camins, a Andorra la Vella, va presentar la seva darrera exposició, en la qual va posar l’accent sobre els elements visibles als paisatges urbans.

Fotos: Nelly Dedea

Pintures de Rafael ContrerasDesprés d’aparèixer en l’escena artística, per última vegada, a la primera edició de la biennal Land Art, duta a terme el 2015 passat, Rafael Contreras troba el seu lloc a la galeria del restaurant Mama Maria, un espai que s’ha convertit en un punt de referència de l’art, tant per a creadors locals, com per a exponents internacionals. L’acte va comptar amb la presència de diferents personalitats de la cultura i l’art, com ara Javier Balmaseda, Àngel Calvente i la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva.

Ministra Sílvia Riva a l'exposició de Rafael Contreras“Paisatges Urbans” és el nom amb el qual Contreras bateja la seva exposició, que “busca plasmar els paisatges dels carrers de qualsevol ciutat, fets per la mà de l’home”, evocant parets, murs i façanes desgastades a través de la pintura. La col·lecció consta de nou quadres i dues escultures, essent una d’elles una cadira de ferro que serveix de recordatori de l’exposició “Cadires”, realitzada ara fa sis anys al restaurant La Bohème.

Àngel Calvente a l'exposició de Rafael ContrerasMalgrat que l’artista considera que els espais destinats a la difusió de l’art són cada vegada més escassos i limitats, no desestima continuar apostant per obrir nous camins al nostre país, especialment perquè “trobo propostes molt interessants de gent molt jove que, quan acabin la carrera, volen exposar i demostrar la seva vàlua amb les seves feines”.

L’exposició “Paisatges Urbans” romandrà oberta fins al 9 de gener, i el 20% de la recaptació per concepte de venda de les obres es destinarà a Unicef Andorra.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.