Ramon Casas i Carbó troba el seu lloc a l’Artalroc

Les obres de l’insigne Ramon Casas i Carbó aterren a la sala d’exposicions de l’Artalroc, on hi seran exposades fins al 30 de juny. A l’acte oficial d’inauguració, va assistir la ministra en funcions de Cultura, Joventut i Esports, l’honorable Olga Gelabert, que va presentar una cinquantena d’obres de diferents procedències.

Olga Gelabert a l'exposició de Ramon Casas
Foto: Paula Cristina

Ramon Casas, mestre de la modernitat, és el nom que dona vida a l’exposició, que retre tribut a un dels grans artistes plàstics catalans de finals del segle XIX i principis del segle XX. La col·lecció està dividida en set categories: autoretrats, sportsman, “Chulas” i “Manolas”, París, Júlia Peraire, Retrats, Il·lustrador i cartellista, que representen cada particularitat del cèlebre pintor i dibuixant.

Públic a la inauguració de l'exposició de Ramon Casas
Foto: Paula Cristina

Casas, tot i que ha estat un referent de l’art a Catalunya i Espanya, mai havia tingut una exposició exclusiva i dedicada a la seva trajectòria. Però ara, amb l’esforç conjunt del Ministeri de Cultura del Govern d’Andorra, diversos museus, col·leccionistes particulars i fundacions, Ramon Casas arriba a la nostra terra per a mantenir vigent el seu llegat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Pintura del Ramon Casas
Foto: Paula Cristina