Avui Sortim: Flors, mercat, festes i tradició

Amb l’arribada de la primavera, les flors representen una de les alternatives de decoració per a la llar, tot i que pot ser una tasca relativament complicada. Però E-Naturam, amb el seu grup d’especialistes, t’assessorarà perquè trobis les flors perfectes… no et perdis aquest #AvuiSortim

Avui omplo la casa de flors a E-Naturam

Arriba la primavera i el paisatge canvia. També dins de casa, arriba el bon temps i comença a ser hora de pensar en endreçar i vestir els jardins, els balcons i les terrasses.  Avui us proposem que feu un cop de cap fins a E-Naturam. Tenen un gust exquisit i molta traça per copsar el que més us convé en matèria floral. Temps de peònies, rosers, centres de taula, rams i tot allò que et puguis imaginar per omplir la casa d’aroma i color.

Botiga de flors E-NaturamAvui vaig al Mercat de la Vall

El primer dissabte de cada mes, de maig a octubre, les parades del Mercat de la Vall us ofereixen artesania creativa, art i productes agroalimentaris. Hi haurà tallers al matí i animacions a la tarda. I enguany arriba una nova proposta: Els Vermuts del Dissabte. Coincidint amb el Mercat de la Vall, els bars i restaurants del Centre Històric obren les terrasses per posar el vermut sobre la taula: amb patates, olivetes i la beguda que més us agradi!

Mercat de la VallAvui vesteixo la casa de festa i tradició

A E-Naturam, tenen també una àmplia selecció de coixins, robes, estovalles i elements de decoració que acabaran de donar un aire nou a casa vostra. El més destacat són els seus coixins personalitzats amb imatges d’Andorra antiga. Deliciosos! Els trobareu al Parc de la Mola n.7, d’Escaldes – Engordany.

festa i tradició avui sortimAvui em regalo un tractament de bellesa a la petita NOA

Al Centre d’Estètica Petita Noa, ubicat a l’avinguda Santa Coloma n.18
d’Andorra la Vella, són expertes en tenir cura de la pell i estan al dia dels darrers tractaments de bellesa. Aquests dies, ofereixen múltiples propostes encarades a preparar el cos i el rostre per l’estiu i  el 6 maig a les 9.00 hores faran un curs anticel·lulític amb els productes de Deyanira.

Tractament de bellesa a la petita NOAAvui anem al Teatre amb els nens

L’11 de maig a les 17.00h. la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp serà l’escenari del musical infantil Robin Hood de la companyia de teatre Veus-veus, una producció vertiginosa i apassionant en què l’espectador gaudirà de cançons, lluites, duels d’espases, jocs malabars i acrobàcies.

Teatre a Encamp amb els nens