Passió sobre dues rodes al Mundial de Trial Indoor

El Mundial de Trial Indoor ha tornat a Andorra, on s’ha disputat la darrera mànega i la més decisiva del campionat de 2019.

El Poliesportiu d’Andorra la Vella ha estat l’escenari de la darrera mànega del Campionat del Món de Trial Indoor 2019, que enguany es disputava a casa nostra.

Competidor al campionat mundial de Trial Indoor

El dissabte 27 d’abril, els aficionats a aquest esport van poder gaudir de les cabrioles acrobàtiques dels millors pilots que, en aquesta darrera cita, han estat Toni Bou, actual campió de l’especialitat i que encapçala la classificació d’enguany, Adam Raga (2n), Jaime Busto (3r), Benoit Bincaz (4t) i Miquel Gelabert.

El quadre de participants s’ha completat amb el guanyador de la prova anterior (l’Indoor de Marsella), a més de Takahisa Fujinami, Jorge Casales i Jeroni Fajardo.

Toni Bou va ser guanyador del campionat mundial de Trial Indoor

Pilots i màquines han disputat el triomf, que s’ha jugat a dues voltes, amb cinc zones cadascuna. A les semifinals hi ha hagut quatre zones i a la ronda final, sis.

Finalment, Toni Bou va tornar a demostrar, que no té rival en el món del trial. Va aixecar el tretze títol de campió mundial a casa i donant espectacle a un Poliesportiu d’Andorra abocat a la seva figura. Adam Raga i Jeroni Fajardo van completar el podi.