Els millors pilots del món al trial de Sant Julià de Lòria

El Campionat del Món de Trial d’Andorra va rebre el millors pilots del món de l’especialitat, que van recórrer la zona de Nagol i el poble de Sant Julià de Lòria seguint un recorregut de 15 zones que van fer dues vegades. Toni Bou va ser el millor.

Toni Bou, guanyador Trial
Foto: Josep Segura

En la categoria TrialGP, la prova es va decidir en l’última zona, on Jeroni Fajardo va cometre una errada que el va fer baixar des de la primera fins la tercera posició. Toni Bou ho va aprofitar i va acabar la cursa amb un total de 16 punts que li van donar la victòria. El segon lloc va ser per a Albert Cabestany amb 18 punts i el tercer lloc per  a Jeroni Fajardo, amb 20 punts.

Campions Trial GP Andorra
Foto: Josep Segura

En Trial2, Matteo Grattarola va pujar a l’esglaó més alt del podi, acompanyat en segon lloc per Gabriel Marcelli i en tercer lloc per Jack Peace. En la categoria del joves pilots, Trial125, es va imposar Billy Green, en la segona posició Eric Miquel i en tercer lloc Pablo Suárez. L’únic andorrà present a la cita, Xavi Casas, va finalitzar en la 23a posició d’entre els 25 pilots que prenien part a la prova.

Guanyadors del Trial2
Foto: Josep Segura

La Federació Motociclista d’Andorra (FMA) havia dissenyat un circuit situat íntegrament a Nagol, la qual cosa va permetre molta més afluència de públic. El final es va celebrar a la plaça de la Germandat. Un cop acabada la 23a edició del Campionat del Món a Andorra, la presidenta de l’FMA, Natàlia Gallego, es va mostrar molt satisfeta de com s’havia desenvolupat tot, a la vegada que assegurava que la seva intenció era de seguir organitzant la prova. Però no serà fins al mes de setembre que es farà públic si Sant Julià de Lòria seguirà acollint aquesta cita internacional.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Trial
Foto: Josep Segura

democrates andorra