Els campions del món de motociclisme envaeixen Andorra

La gala de la FIM va omplir els carrers de la capital d’aficionats al motociclisme, que volien veure de prop dels seus ídols. Marc Màrquez i Toni Bou entre molts altres, van protagonitzar una multitudinària signatura d’autògrafs. Andbank n’era el patrocinador, amb Andorra Turisme i el Comú d’Andorra la Vella.

Més de mil persones van fer cua al Centre de Congressos d’Andorra la Vella  a la capital per obtenir l’autògraf i la fotografia dels seus ídols. Més de 30 campions van estar més de dues hores atenent els aficionats, amb un protagonista destacat, Marc Màrquez.

Tots els campions del motociclisme de l’any es van trobar a Andorra en un esdeveniment molt mediàtic que es va seguir des d’un bon nombre de països. Abans, els dirigents de més de 80 estats s’havien reunit en l’assemblea general de la Federació Internacional de Motociclisme al Centre de Congressos de la capital.

El diumenge al vespre, la feina va donar pas al glamur i als flaixos sobre la catifa vermella de la gala que es va celebrar a l’Andorra Park Hotel. El rei de MotoGP, Marc Màrquez, va ser un dels que va rebre més aplaudiments, o el campió del món de trial, el resident Toni Bou.

Andorra es va convertir, l’espai d’un cap de setmana, en la capital mundial del motociclisme. La celebració de la gala de la FIM va comportar la vinguda d’unes 500 persones que van poder descobrir el país, anar de compres i de restaurants, la qual cosa va ser molt apreciada pels comerciants.