(+Fotos) ‘Ritmes, capital musical’, concerts vibrants a Andorra la Vella

Durant tot l’agost, l’escenari de la plaça de l’antiga caserna de bombers, a Andorra la Vella, va esdevenir el cor d’una experiència musical enriquidora i diversa, gràcies al cicle anual ‘Ritmes, capital musical’. Amb l’objectiu de fomentar l’activitat comercial i oferir una oportunitat única d’entreteniment, aquest programa de concerts va captar l’atenció del públic amb una varietat d’espectacles.

Fotos: César De Pablos

Ritmes Capital Musical

Durant cada dimarts i dijous d’agost, els carrers que envolten l’avinguda Meritxell, l’eix Riberaygua i Travesseres, i el Fener Bulevard es van omplir de ritmes i harmonies amb actuacions que abraçaven gèneres musicals diversos en el marc del ‘Ritmes, capital musical’. L’antiga caserna de bombers va tornar a ser l’epicentre d’aquest cicle que organitza el Comú d’Andorra la Vella des de fa vuit anys.

Ritmes Capital Musical

El programa va oferir una àmplia gamma d’experiències musicals. Els adults es van submergir en un viatge musical divers que va abastar des de tributs als clàssics espanyols com ara Hombres G fins a versions de les dècades passades, incloent-hi els icònics anys 50, 60 i 70, així com èpoques modernes com ara les dècades dels anys 80 i 90. El pop-rock va prendre vida amb melodies que van marcar el canvi de mil·lenni fins als èxits més actuals. Les havaneres i els ritmes de swing van afegir un toc distintiu a aquesta eclèctica col·lecció musical.

Ritmes Capital Musical

Però no només els adults van gaudir d’aquest festival musical. Els dilluns van ser reservats per espectacles musicals infantils que van donar alegria als més petits. Les actuacions es van presentar en un format que connectava amb tota la família.

Ritmes Capital Musical

El cicle ‘Ritmes, capital musical’ va arribar a la seva clausura el dijous 31 d’agost amb un concert per a tota la família, ‘Escoltem el planeta’, que va oferir una experiència final emotiva en servir de recordatori de la capacitat de la música per a connectar persones de totes les edats i orígens.

Ritmes Capital Musical

Així, durant tot l’agost, el cicle ‘Ritmes, capital musical’ va animar les tardes d’Andorra la Vella amb una amanida de sons, estils i emocions. Aquest esdeveniment no només va dinamitzar les zones comercials, sinó que també va crear un espai on la música va unir comunitats i va fer créixer els vincles entre veïns i visitants.