Celler d’En Toni, un restaurant que uneix generacions

El Celler d’En Toni ha aconseguit amb èxit una renovació que aprofundeix en la seva essència mentre abraça els corrents moderns de la cuina, sense sacrificar la seva dedicació i respecte pel producte d’alta qualitat, i s’ha reinventat en la seva estètica i experiència per captivar tant els clients de sempre com els nous aficionats de la bona gastronomia.

Fotos: Celler d’En Toni · César De Pablos

Nova sala del Celler d'en toni a andorra la vella

Amb una transició palpable a la sala, la taula i la cuina, el Celler d’En Toni continua sorprenent els seus clients amb molt més que la gastronomia. La nova il·luminació, amb làmpades actualitzades, aporta un toc modern i acollidor, mentre que la nova vaixella i el canvi de parquet reforcen l’elegància i el confort. La modificació més destacada, però, és la moderna cuina equipada amb elements d’última generació, que permeten al xef explorar noves dimensions culinàries.

Celler d'En Toni

La filosofia evolutiva del Celler d’En Toni s’alinea amb les expectatives canviants dels seus clients. Aquesta adaptació constant ofereix a l’equip de restauració l’oportunitat de sorprendre els comensals amb noves experiències a través de la carta, fusionant la tradició i la modernitat. Així, es mantenen els plats clàssics com ara els canelons del Celler, el cap i pota amb cigrons o l’espatlleta de cabrit cuita a baixa temperatura, mentre s’incorporen creacions irresistibles com ara el carpaccio de ventresca de tonyina, el caneló d’espàrrecs verds i salmó, o l’arròs de gamba vermella.

Equip gastronòmic del Celler d'En Toni

Les postres, orquestrades pel mestre pastisser, desperten una paleta d’emocions. Des d’una senzilla crema de vainilla fins a la sorprenent i aclamada lemon pie amb merengue i fruits vermells, són un final perfecte per a cada passejada culinària. Això sí, el celler, ampli i variat, amaga una col·lecció de referències prestigioses que complauen els paladars més exquisits, assegurant una experiència de maridatge impecable amb els plats preparats amb destresa.

Amb un equip jove i dinàmic, el Celler d’En Toni combina saviesa culinària amb passió renovada, creant un espai on la tradició i la modernitat es donen la mà per oferir una experiència gastronòmica completa i inoblidable que la prestigiosa guia Michelin continua reconeixent.