Al ritme de la música, així va viure Encamp els vespres d’estiu

Des del 8 de juliol fins al 31 d’agost, la música en directe va ser la protagonista indiscutible dels “Vespres d’estiu”, a Encamp, una proposta que va aplegar en un mateix escenari, el talent i el carisma d’artistes locals i també d’internacionals.

Fotos: Comú d’Encamp

Al cicle de música encampadà no li va faltar cap ritme. El rock, a la plaça Sant Miquel, es va fer sentir amb l’actuació de l’agrupació andorrana Freyja, que va interpretar els èxits més destacats del rock internacional, fent reviure als assistents les millors èpoques del gènere, amb els temes més coneguts dels Guns N’Roses, així com de Nirvana o de The Offspring.

La rumba catalana va arribar a la parròquia al ritme de Can Cun, una agrupació gironina que, des de fa 21 anys, porta la seva música a tots els racons del planeta. D’aquí, que el seu darrer àlbum es tituli “La volta al món en 80 rumbes”, i s’hagi presentat en més d’una vintena de països com ara el Japó, la Xina, Corea del Nord i Jordània.

Sense deixar indiferent a ningú, la formació barcelonina “Vintage Hit Songs”, va estar a càrrec del vespre vintage, on va fer un repàs per aquelles cançons amb les quals tots hem crescut.

Durant el cicle, els assistents també van poder gaudir d’“Un viatge a Irlanda”, un musical inspirat en la “Diàspora Irlandesa” de principis de segle, cap a Amèrica servit per “DDD” i la “Nancy Whiskey Irish Band”, dues formacions pioneres en la producció i posada en escena de concerts i espectacles d’arrel tradicional celta, a Catalunya.

Iarakè va ser l’agrupació encarregada de posar el punt final a la programació cultural d’estiu d’Encamp, amb la seva presentació a la plaça Sant Miquel, el passat 31 d’agost. La banda, força coneguda dins del panorama musical del país, va fer algunes versions de rock, pop i soul, d’alguns artistes de la talla de Tina Turner, Celine Dion, Aretha Franklin i Michael Bublé, entre d’altres.

Cal destacar que al Pas de la Casa, es va engegar el cicle “Estiu de gresca”, una proposta adreçada al públic familiar, que va comptar amb diferents espectacles infantils duts a terme a la plaça de l’Església.