Rosa Quero va jurar el seu càrrec com a nova interventora del Comú d’Escaldes-Engordany

L’economista Rosa Quero González va ser presentada com a interventora del Comú d’Escaldes-Engordany, en un acte oficial celebrat a la sala de plens de l’entitat escaldenca.

Fotos: César Vidal / M.R.F. – ANA

Jurament de Rosa Quero al Comú d'Escaldes-EngordanyEl passat dijous, dia 16 de gener, es va dur a terme una sessió de Consell del Comú d’Escaldes-Engordany, amb un únic punt a l’Ordre del Dia: l’acte de jurament de Rosa Quero González com a interventora del comú, un càrrec que abans dirigia Mònica Navarro Puig.

Declaracions de Rosa Quero GonzálezLa cita, que va aplegar tots els consellers de l’entitat, així com el cònsol menor de la parròquia, Joaquim Dolsa, va estar encapçalada per la cònsol major Rosa Gili, que va refermar la confiança que l’equip comunal ha dipositat en Rosa Quero per a dur a terme la seva tasca com a interventora del Comú d’Escaldes-Engordany.

D’altra banda, la recentment escollida cònsol major, va respondre a les denúncies presentades per un sector de la població, que manifestaven una insuficiència en el servei de neteja d’alguns espais de la parròquia. Segons declaracions recollides per l’Agència de Notícies Andorrana (ANA), Gili va assegurar que “actuarem el més ràpid possible” per atendre aquesta necessitat.