Grandvalira i Land Rover revaliden la seva relació de patrocini

El circuit de conducció sobre gel i neu de Grandvalira, han rebut entre 800 i 1.000 persones cada any, una xifra que Land Rover Espanya avalua com a positiva. Enguany, els visitants podran provar els poderosos vehicles del fabricant britànic fins al 15 de març.

Fotos: César De Pablos

Land Rover i GrandvaliraEl passat dijous, dia 16 de gener, el sector Soldeu de Grandvalira, específicament al Pla d’Espiolets, va rebre la visita de l’equip de Land Rover Espanya, encapçalat pel seu director de màrqueting, Óscar Oñate, per a revalidar l’extensió del conveni de patrocini de cara als tres pròxims anys.

David Hidalgo, de Grandvalira, i Oscar Oñate, de Land Rover EspanyaL’acord permet que Land Rover Espanya mantingui l’exclusivitat en l’oferta d’activitats d’oci vinculades amb el sector del motor, en especial al Land Rover Circuit, una escola de conducció sobre neu on els visitants de les pistes poden posar a prova les característiques tècniques dels vehicles i, per descomptat, deixar-se captivar per la potència dels nous Range Rover Evoque, Ranger Rover Velar i Range Rover Sport SVR.

Vehicle Range Rover Sport SVRPer a David Hidalgo, director general de Grandvalira-ENSISA, l’extensió del vincle fins al 2022, entre el domini esquiable i el fabricant de cotxes, és sinònim d’èxit, ja que demostra la solidesa del projecte i la intenció de continuar oferint les millors opcions a l’ampli espectre de clients de Grandvalira.

Actriu Júlia Creus amb un Land RoverEntre les personalitats convidades a viure de primeríssima mà aquest Land Rover Experience, van destacar l’actriu Júlia Creus, reconeguda per personificar a Mònica De Villamore en la sèrie Merlí, de TV3, i la youtuber Patry Jordán. Ambdues, van rebre l’orientació dels experimentats monitors i van perfeccionar la seva conducció sobre superfícies lliscants.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Monitors de Land Rover a Grandvalira Soldeu