(+Fotos) Sant Julià de Lòria celebra la IV edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió

Amb l’objectiu de dinamitzar la parròquia, durant el cap de setmana del 8 i 9 de maig, la Fira del Vehicle d’Ocasió i de l’Autocaravana va reprendre la seva marxa a Sant Julià de Lòria, amb una nova edició que va comptar amb una gran afluència de públic.  

Fotos: Paula Cristina

Enguany, l’esdeveniment va estrenar nou emplaçament i es va ubicar a la Borda Huguet, entre les places d’Isidre Valls i del Solà, on es van aplegar, al llarg de 7000 metres quadrats, prop de 200 vehicles entre cotxes d’ocasió, motocicletes i autocaravanes, que van exposar una vintena de concessionaris del país. A l’exposició també es van sumar l’Associació Andorrana de Vehicles Antics, amb un espai on es van exhibir els diferents tipus de vehicles, així com l’emissora de ràdio Europa FM, que va ser l’encarregada d’amenitzar la jornada convidant als expositors de la fira i especialistes a parlar sobre motor, serveis i accessoris, entre altres temes.

A banda dels vehicles, la mostra va comptar amb un circuit de motos elèctriques, tallers, una zona de descans amb una food truck i un disc jockey. Com que els concessionaris oferien vehicles amb importants descomptes, també van ser presents entitats bancàries per informar sobre les condicions de finançament.

Balanç força positiu

El balanç d’aquesta darrera edició va ser força positiu, així ho va assenyalar el cònsol major de la parròquia laurediana, Josep Majoral. En aquest sentit, Majoral va destacar que, enguany, el nou emplaçament de la fira va generar una important afluència de públic, major que les edicions passades i, a més a més, el nou espai va permetre que la gent no tingués problemes per provar els vehicles. En relació amb el volum de vendes, tot i que no es disposen de xifres, Majoral va assegurar que tots els expositors  van tenir vendes i que el sector de l’autocaravana va tenir “un èxit total”, tenint en compte que és un transport que es troba en creixement.

Pel que fa a la ubicació de l’edició de l’any vinent, Majoral va manifestar que la voluntat del comú és tornar a fer l’esdeveniment en el mateix emplaçament, la Borda Huguet però, en ser un terreny de propietat privada, no pot assegurar-lo.

Fira del Vehicle d’Ocasió a Sant Julià de Lòria

democrates 2023