Somm Casa, una opció segura per a renovar la teva llar

Escollir el mobiliari de la nostra llar és una tasca més que necessària, especialment si li volem donar personalitat i un toc distintiu al nostre espai privat. Somm Casa arriba a Andorra  per ajudar els seus clients a trobar els elements més adients per a decorar casa seva, com sempre l’han somiat.

Façana Somm Casa
Foto: Nelly Dedea

Amb l’objectiu molt clar de cobrir un buit en el mercat andorrà, Alberto Calderón i Carmen Valls, socis fundadors de Somm Casa al país, proposen un concepte de preu moderat i d’alta qualitat, amb marques líders com ara IMAB, grup italià de mobiliari per a cuines; Fabrikit, amb opcions molt modernes per als joves; Bontempi, marca italiana que destaca amb els seus llits i capçals, i Hilding Anders, fabricant suec amb més de 160 anys de trajectòria en la indústria dels matalassos. “Volem donar-li al públic andorrà un producte que sigui assequible, maco i de qualitat”, refermen.

Convidats Inauguració Somm Casa
Foto: Nelly Dedea

La nova botiga Somm Casa, ubicada a l’avinguda de Santa Coloma núm. 126, es va inaugurar oficialment divendres passat, amb la presència d’empresaris, familiars i amics dels propietaris. L’espai té un estil de showroom modern, on els potencials clients podran gaudir d’un ambient càlid, confortable i ben pensat per a tota mena de necessitats.

Gaudeix de totes les fotos de la inauguració de Somm Casa al nostre Facebook.
Convidades Somm Casa Andorra la Vella
Foto: Nelly Dedea