Dinàmic Estètica, quelcom més que un centre de bellesa

Dinàmic Estètica és un centre exclusiu de bellesa, que va obrir les seves portes el passat dissabte, al carrer Bonaventura Riberaygua, 23, d’Andorra la Vella. El centre, regentat per reconeguts professionals del sector, com ara la Carme i el Martí, respira exclusivitat i innovació, i està dotat de les tècniques més avançades en qüestió de bellesa i estètica.

Centre Dinàmic Estètica Andorra
Foto: Nelly Dedea

Amb més de 30 anys d’experiència, ja que tenen dos centres més a Catalunya, el saló andorrà gaudeix de grans professionals del sector, que avalen els seus serveis, ja que utilitzen els millors recursos, per a poder aconseguir el resultat més òptim en qualsevol dels seus diferents tractaments, i això és degut a la seva formació en totes les especialitats que ofereix Dinàmic Estètica.

Convidats inauguració Dinàmic Estètica Andorra
Foto: Nelly Dedea

Els seus tractaments són personalitzats i els seus resultats són visibles des de les primeres accions i, a més a més, a uns preus sense competència. Un dels aspectes més destacables és que les clientes poden accedir al centre, sense cita prèvia, i l’horari està adaptat per a qualsevol necessitat, ja que obren, de dilluns a dissabte, i de les 9 a les 21 hores, ininterrompudament. Uns avantatges, que distingeixen Dinàmic Estètica, de la resta de centres del país.

Convidades inauguració Dinàmic Estètica Andorra
Foto: Nelly Dedea

Els serveis que ofereix l’establiment són: tractaments facials com ara, higiene facial, peeling ultrasònic, power oxigen, power vitamina c il·luminador, permanent de pestanyes i tint de celles. Tractaments corporals com ara, massatge relaxant, massatge localitzat, peeling corporal i pressoteràpia. I també, manicura i pedicura, amb diferents tractaments com ara, revitalitzant (NK), reparador (IBX), manicura bàsica, manicura sense esmalt, manicura exprés, manicura i esmaltat tradicional o manicura i esmaltat permanent. Pel que fa a la pedicura, també ofereixen un gran ventall de possibilitats que van des de la pedicura bàsica, sense esmalt, amb esmaltat tradicional, esmaltat permanent, francès o retirar més esmaltar en qualsevol de les diferents opcions.

aperitius Dinàmic Estètica Andorra
Foto: Nelly Dedea

A banda del gran ventall de serveis, dels millors professionals i d’estar al dia en les últimes tendències, Dinàmic Estètica compta també amb els productes més exclusius del mercat, com ara, Skyndor o Thuya, que garanteixen el millor resultat i faran que Dinàmic Estètica es converteixi en el centre de bellesa i estètica, de referència, al principat d’Andorra.

Gaudeix de totes les fotos de la inauguració de Dinàmic Estètica al nostre Facebook.