Sport Thermal Club de Caldea, esport i wellness en la seva màxima expressió

Una nova piscina de 25 metres i la incorporació d’altres espais, tenen per objectiu ampliar l’oferta de serveis a l’Sport Thermal Club. 

Les pistes de pàdel, construïdes el 2016, van ser una de les novetats més destacades que l’Sport Thermal Club va incorporar al seu ventall d’opcions esportives, per potenciar el producte destinat a residents durant els darrers anys. Però, amb la pròxima obertura d’una nova piscina destinada a la pràctica de la natació, els socis del prestigiós club tindran una oportunitat immillorable de poder gaudir d’una oferta d’activitats encara més completa. 

sport thermal club caldeaDes de la direcció de Caldea, van impulsar una ampliació substancial de les  instal·lacions, tot amb l’objectiu d’oferir un servei encara més òptim als seus afiliats. 1.300 metres quadrats de la planta baixa d’Inúu es convertiran en un espai integral, que comptarà amb sala d’entrenaments personals, una piscina coberta de 25 metres de longitud amb tres carrils, i d’un espai social on els abonats podran treballar, llegir o  senzillament fer una pausa. A més a més, els vestidors seran més amplis i brindaran més confort als socis, abans i després de les seves activitats. 

Entenent que els clients que visiten Caldea i Inúu, com a turistes i socis, tenen objectius diferents, el Club disposarà d’una entrada exclusiva, i a peu de carrer, per als seus afiliats, i comptarà amb una recepció més moderna que facilitarà latenció de cada necessitat. Tots aquests nous espais s’inauguraran la segona quinzena d’octubre i compaginaran amb les quatre pistes de pàdel ja disponibles i, per descomptat, amb el gimnàs equipat amb les últimes tecnologies de maquinària per a tonificació, exercicis cardiovasculars, entrenament funcional i desenvolupament de la musculatura. 

Si bé fer-se soci de l’Sport Thermal Club ja resultava molt atractiu, sigui per l’accés il·limitat a les aigües termals del Termolúdic i Orígens o per la varietat de les seves propostes esportives i de benestar, un dels punts forts del Club és el seu ampli programa d’activitats dirigides; més de 160 hores de classes cada setmanarepartides de dilluns a dissabte, des de les 7 del matí fins a les 10 de la nit. Aquesta varietat i la pròxima obertura de les noves instal·lacions, fan de l’Sport Thermal Club l’opció més completa i diversificada del país, quan es tracta d’esport, fitness i wellness.