EcoGrand Prix 2019, la 1a cursa mundial de vehicles elèctrics de sèrie a Calafat

El passat dissabte, dia 21 de setembre, va tenir lloc l’EcoGrand Prix 2019, al Circuit de Calafat, organitzat i promogut per Electromap. L’EcoGP és un campionat  internacional de resistència amb cotxes elèctrics de sèrie, de qualsevol marca, on es va posar a prova la tecnologia actual. Enguany, la prova va acollir els fabricants Tesla, Hyundai, Renault i BMW.

Rosa Frasquet, model, actriu i presentadora de TVEva participar en la cursa de resistència. A més a més, l’Àlex Machado, el pilot andorrà campió internacional de karts, va lliurar els premis als guanyadors de l’EcoGP i l’EcoGP4Kids.

EcoGPEn el marc de la cursa, es van dur a terme diferents xerrades i debats sobre sostenibilitat, així com exposicions i proves de vehicles elèctrics. L’equip URV Voltage Racing (URV) va aprofitar la jornada per a presentar el seu prototip de motocicleta, que va captar l’atenció dels participants. Les sensacions del públic van ser molt satisfactòries i van gaudir d’una cursa emotiva, on l’equip Cynergic de València es va consagrar com a guanyador, després de superar l’equip Hyundai/Circutor en lúltim segment del circuit.

EcoGPEnguany, l’EcoGP prevé comptar amb el Circuit del Pas de la Casa, tal com en les darreres dues edicions, on els pilots van posar a prova les seves habilitats en condicions adverses sobre la neu.