20 anys d’Infants del Món al ritme dels músics andorrans

Infants del Món, va celebrar el seu 20è aniversari al ritme de la música de diferents agrupacions andorranes.

Concert Infants del Món
Foto: Josep Segura / Nelly Dedea

El centre de congressos d’Andorra la Vella va enregistrar una molt bona entrada, el passat dia 12 d’octubre, al vespre, en un concert solidari que va aplegar una bona part d’agrupacions musicals andorranes, com ara Els Pali, Cor Rock, Líquid Dansa, GrossBand, Madretomasa, Alendoy i Four Flags, que van voler fer costat a l’organització andorrana. Cal  destacar que, els menors de 10 anys, van gaudir d’accés gratuït al concert.

Foto: Josep Segura / Nelly Dedea

La Jessica Casal i l’Oriol Guillem, van ser els presentadors d’una gala, que van conduir amb mestria i que, no només va servir per fer gaudir, a grans i petits, de la bona música local, sinó que també va ser molt pedagògica. Les diferents projeccions que es van intercalar, entre cadascuna de les actuacions musicals, van servir per a mostrar l’excel·lent tasca realitzada per Infants del Món, sobretot a Cambodja; així com els resultats obtinguts.

Foto: Josep Segura / Nelly Dedea

Els beneficiaris d’aquestes aportacions van agrair, mitjançant un vídeo gravat amb antelació, l’esforç de tots els associats, ja que amb les seves aportacions, ells podien tenir accés a molts avantatges que en el nostre entorn són quotidianes, però per a ells són fonamentals per a poder assolir un nivell de vida més òptim.

Foto: Josep Segura / Nelly Dedea

En finalitzar les actuacions musicals, que van entusiasmar el públic assistent, el secretari general d’Infants del Món a Andorra, Franz Armengol, va dirigir unes molt emocionades paraules al públic assistent, per a destacar la gran satisfacció de poder col·laborar amb aquesta tasca. També va lloar la tasca realitzada per tots els membres que hi han col·laborat, des de la fundació de l’associació al Principat, i va encoratjar tothom a seguir empenyent en aquesta causa tan lloable, sigui mitjançant una aportació o col·laborant com a voluntaris. En finalitzar els actes esmentats, tothom que va assistir al concert, va gaudir d’un tastet ofert pel Rebost del Padrí.

Foto: Josep Segura / Nelly Dedea

Val a dir que, els diners recaptats en aquesta gala, aniran destinats a les millores d’un orfenat de Cambodja.

Infants del Món. C/ Dr. Nequi, 6 Local 41, AD500 Andorra la Vella. Tel. (+376) 862 411. Correu: infantsdelmon@andorra.ad

Foto: Josep Segura / Nelly Dedea