Escaldes-Engordany va celebrar el seu primer StrE-Et Art Festival

L’StrE-Et Art Festival va acollir tota mena d’artistes locals i estrangers, amb diferents activitats com ara tallers, debats i exhibicions.

Durant tot un cap de setmana, el Prat del Roure va ser l’epicentre de l’art urbà del país, amb la primera edició del StrE-Et Art Festival d’Andorra, un esdeveniment pensar per donar a conèixer altres formes d’expressions artístiques com ara la pintura mural, la dansa, el skateboard i el hip hop. Per descomptat, no hi va faltar la bona gastronomia per amenitzar les activitats.

Street Art Festival a Escaldes-Engordany
Foto: Nelly Dedea

Organitzat pel Comú d’Escaldes-Engordany i per Moanin Gallery, les activitats van estar pensades per aproximar el públic local a la cultura urbana, ja que aquesta representa un component molt important de la societat moderna i és molt popular entre els joves. Les jornades de divendres i dissabte van començar amb sessions de street art painting, amb grafitis i il·lustracions acolorides que van captar l’atenció dels visitants. Un altre dels atractius va ser el taller de descobriment de skateboard, que va despertar l’interès de molts espectadors al Prat del Roure. Una exhibició de dansa i un posterior concert de hip hop, li van donar un toc musical molt intens a la mostra.

Grafiti a l'Street Art Festival a Escaldes-Engordany
Foto: Josep Segura

Tot i que les inclemències climatològiques van afectar part de les jornades, els skateboarders locals van tenir l’oportunitat d’exhibir els seus millors trucs, davant la mirada atenta d’altres artistes, que van participar en les classes magistrals de “commercial dance” i la tan esperada “batalla de galls”, un enfrontament entre rapers que, amb les seves millors rimes i improvisacions, van fer vibrar els assistents al Prat del Roure.

Nens menjant pizza a l'Street Art Festival a Escaldes-Engordany
Foto: Josep Segura

El StrE-Et Art Festival es va anotar un punt com el primer festival d’quest tipus, i va comptar amb la presència de l’artista Morne DMJC, un referent de l’art urbà i del muralisme francès, que va decorar una de les parets del campd e futbol del Prat del Roure.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Públic a l'Street Art Festival a Escaldes-Engordany
Foto: Josep Segura