Ansalonga va celebrar la seva Festa Major amb germanor i molta animació

Van ser tres dies de celebració molt agradables, on els veïns d’Ansalonga es van mostrar molt animats per a retre tribut al seu patró, Sant Miquel.

Tot va començar amb una sonada traca, el divendres 27 de setembre a la nit, per anunciar l’arribada de la Festa Major, que va tornar a rebre una bona afluència de convidats que, com ja és habitual, no va refusar l’oportunitat de gaudir d’una de les grans atraccions de la nit, la sardinada popular. Grans i petits van acudir a la revetlla que el grup Euphoria i la jove cantant Angie Millan van amenitzar amb la seva música, per a, posteriorment, ballar fins a altes hores de la matinada al ritme de la discomòbil del DJ Ivan.

Veïns d'Ansalonga
Foto: Josep Segura

A la tarda de dissabte, la canalla va omplir el poble d’Ansalonga amb rialles i alegria, amb jocs i gimcanes, que van servir de preàmbul per a la xocolatada amb coca, per a tots els veïns i assistents. Al mateix temps, el grup Euphoria va interpretar el seu millor repertori de música afro-caribenya. La tan esperada botifarrada popular no es va fer esperar i es va convertir en una altra raó per a compartir. I si algú volia ballar, ho va poder fer a la revetlla que el grup Bugatti va amenitzar, just abans que el DJ Ivan prengués el control dels seus mescladors de música.

Grup Euphoria a la festa major d'ansalonga
Foto: Josep Segura

Després de dues jornades festives d’alta intensitat, diumenge va estar dedicat completament a Sant Miquel, patró d’Ansalonga, amb la tradicional missa solemne en el seu honor, seguida d’un deliciós aperitiu gentilesa de Pizzeria Angelo, Carniseria Nova i Restaurant L’Arrosseria.

Empresari Jose Costa
Foto: Josep Segura

Nova Constructora, propietat de l’empresari José Costa, va tornar a ser patrocinadora de la Festa Major, amb l’organització del Comú d’Ordino, el Quart d’Ansolanga i la Comissió de Festes d’Ansalonga, i amb el suport de desenes d’altres empreses del país.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Butifarra a la festa major d'ansalonga
Foto: Josep Segura