Dröm Kaffe, frescor i creativitat amb el segell Kökosnøt

Dröm Kaffe es perfila com a una idea naixent, però amb un propòsit molt clar: conquerir el mercat andorrà amb consciència de la sostenibilitat, la frescor dels productes i un estil de cuina creativa. 

Fotos: Josep Segura

Des de la seva obertura, a finals de 2017, l’èxit ha acompanyat Kökosnøt, un restaurant de referència a la capital andorrana que, sota la direcció de Pablo Pérez i Victoria Kemerer, ha sabut trobar un estil impecable i inconfusible. Precisament, amb aquest segell d’identitat molt característic de Kökosnøt, va néixer Dröm Kaffe, un establiment que comptarà amb la direcció de la Victòria Kemerer. 

Aquest nou espai gastronòmic ens convida a gaudir de menjars més saludables amb ingredients d’origen orgànic i sostenible, amb plena consciència i respecte pel medi ambient i també pels nostres cossos. En definitiva, més que una filosofia, representa una necessitat imperativa per a la societat moderna. 

Dröm KaffeA més de la passió que els seus professionals imprimeixen en la seva cuina, la cura del detall és clau en el concepte de Dröm Kaffe, amb una carta enfocada en un estil “brunch” on els “bowls”, els cereals, les llavors, els iogurts vegetals, grecs i sense lactosa, tenen un espai rellevant. Les torrades franceses, els “pancakes” d’avena amb fruites o els sempre encertats ous Benedict, són altres de les delicioses opcions que podrem degustar, a més de la increïble pizza de sèsam o els entrepans de pastrami amb pa elaborat per la seva pastissera, a partir de cervesa Complot. 

Dröm Kaffe, el tractament del producte és primordial. El fet d’usar un ingredient catalogat com a “healthy” no és garantia que el teu àpat sigui una alternativa saludable, és per això que Dröm Kaffe para especial atenció al procés de preparació, en cadascuna de les seves etapes. La meticulositat és part de la seva essència i els sabors més exquisits són a sobre la taula, perquè gaudeixis d’una experiència culinària d’alt nivell. 

Dröm Kaffe