(+Fotos) Sunset Dreams conquereix el Sabors d’Estiu

Sunset Dreams es va estrenar com a quintet el passat 29 d’agost, en una tarda en què la pluja no va impedir que els espectadors gaudissin d’una estona agradable a Sabors d’Estiu.

Fotos: César De Pablos

Sunset Dreams en ConcertA banda dels food trucks amb creacions gastronòmiques dels xefs de la parròquia d’Escaldes-Engordany, el públic que va assistir a l’aparcament de l’església, a tocar del Museu Carmen Thyssen Andorra, van ser testimonis de l’estrena de Sunset Dreams com a quintet.

Sunset Dreams en ConcertLa vocalista Mar Capdevila, la pianista Cristina Masferrer i el guitarrista i baixista Xavi Moreno van sumar a les seves files al bateria Xavier Requena i a la violoncel·lista Mireia Planas, que, tots plegats, van saber captivar els presents a les seves interpretacions dels èxits més sonats de la música romàntica d’ara i abans.

Sunset Dreams en ConcertCom a sorpresa per als espectadors, Sunset Dreams va compartir escenari amb altres artistes com ara Chris Aguilar i les joves promeses Alba Sánchez, Eugènia Correia, Carla Iglesias i Ana Torres, que es van saber guanyar els aplaudiments de tots els presents.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

Sunset Dreams a Sabors d