Grandvalira Soldeu-El Tarter rep el segell Llum Verda de FEDA

Grandvalira-ENSISA és la primera empresa del país que rep la distinció, que acredita que el 100% del consum d’energia elèctrica prové de fonts renovables. L’acte de lliurament del segell Llum Verda es va celebrar el passat 29 d’agost.

Foto: Grandvalira

El CEO de Grandvalira-ENSISA, David Hidalgo, va rebre el segell Llum Verda de mans del president de FEDA, Albert Moles, acompanyat per la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, qui va reconèixer la implicació de l’empresa per fer passos ferms cap a la sostenibilitat.

Aquesta distinció acredita que el 100% de l’energia elèctrica consumida per Grandvalira Soldeu-El Tarter és d’origen renovable, la qual cosa representa una reducció d’aproximadament un 50% de les emissions de CO2 generades pel sector.

David Hidalgo va expressar que aquest “és un pas molt important per a nosaltres, i un pas més que acompanya l’actuació responsable de tots els treballadors de la societat, que va en línia amb els nostres darrers 20 anys”. En la mateixa línia, va indicar que, la cura del medi ambient, el foment de la sostenibilitat i la protecció de l’entorn són valors inherents de la candidatura dels Campionats del Món Andorra 2029.