(+Foto) ‘Tadeo Jones’ va regalar moments d’alegria a les famílies encampadanes

El segon dels tres musicals organitzats pel Comú d’Encamp va tenir lloc el passat 11 de novembre a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Aquesta vegada, ‘Tadeo Jones i la taula Maragda’ va ser l’espectacle amb què grans i petits van gaudir d’una estona agradable i distreta.

Fotos: Xavi Pujol

Espectacle Tadeo Jones i la taula maragdaLa companyia On Beat Producciones va saber transmetre l’adrenalina i l’emoció que només es poden sentir a través de les aventures d’un dels personatges d’animació més estimats en el món de les expedicions, Tadeo Jones.

Espectacle Tadeo Jones i la taula maragdaA les 17 hores de l’11 de novembre passat, les famílies d’Encamp i d’altres parròquies es van reunir al Complex Esportiu i Sociocultural de la parròquia, en què tothom va ser partícip d’un viatge molt intens i carregat d’aventura amb temes musicals originals, els quals es van unir als de la pel·lícula per a crear una atmosfera inigualable a l’auditori.

Espectacle Tadeo Jones i la taula maragda

Però, si bé la posada en escena i les veus en directe van ser en si mateixes grans trets a destacar de l’obra ‘Tadeo Jones i la taula Maragda’, també ho va ser la implementació totalment innovadora d’un videomapatge per a ambientar aquesta peça amb la qual grans i petits s’ho van saber passar d’allò més bé.

Espectacle Tadeo Jones i la taula maragdaD’aquesta manera, i després d’estrenar el calendari l’octubre passat amb la representació ‘El Rei Lleó II, el retorn de Scar’, la parròquia encampadana es prepara per a rebre el tercer i darrer musical el pròxim 10 de desembre. Es tracta de la peça ‘Encanto, tribut a Colòmbia’, amb la qual la companyia La Máscara Producciones vol portar els més menuts a una sorprenent travessa guiada pels ritmes llatins.

Troba més fotos d’aquest esdeveniment aquí:

‘Tadeo Jones’ va regalar moments d’alegria a les famílies encampadanes