(+Fotos) Talent i emoció al concert del cor Leioa Kantika Korala

De la primera visita del cor infantil Leioa Kantika Korala, només en podem dir coses positives. El seu recital, que es va guanyar els aplaudiments de tot l’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, va ser la millor manera d’estrènyer lligams amb el Cor de Rock d’Encamp i el Cor de Rock d’Andorra.

Fotos: César De Pablos

Leioa Kantika KoralaEra la primera vegada que l’agrupació basca actuava a terres andorranes, així que, d’entrada, el concert del passat 17 de setembre ja era molt especial, tant per als membres de Leioa Kantika Korala com de tot l’equip del Cor de Rock d’Encamp i del Cor de Rock d’Andorra, que van actuar com a amfitrions.

Concert de Rock d'Encamp

Davant de desenes de persones, els infants i joves del Cor de Rock d’Encamp van ser els encarregats d’alçar el teló de la vetllada musical, en interpretar de forma magistral la cançó ‘Titanium’, del DJ francès David Guetta i la cantant australiana Sia. Seguidament, els coralistes més experimentats, els del Cor de Rock d’Andorra, van pujar a l’escenari per captivar els presents amb ‘This is me’, una peça de Keala Settle que s’ha convertit en icona amb la fama assolida per la pel·lícula ‘The Greatest Showman’.

Concert de Rock d'Encamp

Després de totes dues actuacions, ara sí que va arribar el moment de gaudir de les melodioses veus de més d’una vintena de joves del cor Leioa Kantika Korala, sota la direcció de Basilio Astulez. Al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, van fer palès per què són un dels cors infantils amb més prestigi internacional.

Concert de Rock d'EncampI és que, amb 23 anys de trajectòria, Leioa Kantika Korala ha conquerit una quinzena de països i recollit més de vint premis nacionals i internacionals. A més a més, ha col·laborat en diferents ocasions amb orquestres, directors, solistes i fins i tot amb personalitats de l’òpera.

Concert de Rock d'EncampDurant l’estada del cor basc al nostre país, els joves van ser partícips de diferents activitats culturals i musicals per a compartir experiències amb el Cor de Rock.

Gaudeix de moltes més fotos aquí

Concert del cor infantil Leioa Kantika Korala