(+Fotos) El blau i l’alegria envaeixen l’avinguda Meritxell

Una onada blava es va concentrar al davant de la seu administrativa de MoraBanc, a l’avinguda Meritxell, per a rebre i saludar els jugadors que defensaran l’escut del MoraBanc Andorra durant la temporada 2023-2024. No hi va faltar la música ni el ball en aquesta cita que va omplir d’il·lusió el principal eix comercial del país.

Fotos: César De Pablos

Presentació del Morabanc Andorra a l'avinguda meritxellEren les 12 del migdia del passat diumenge, dia 17 de setembre, quan Òscar Martin, speaker oficial del MoraBanc Andorra va donar la benvinguda als centenars d’aficionats del club andorrà, que enguany enceta una nova temporada a la Lliga Endesa de l’ACB, després de pagar penitència a la Lliga LEB Or. Instants després, i enmig de l’avinguda Meritxell, la gresca començaria amb l’alta dosi d’energia entregada per l’agrupació Rokyo, liderada pel Roc, vocalista i exjugador de la base del Bàsquet Club Andorra.

Els jugadors de capacitats especials del MoraBanc Andorra van rebre una forta ovació per part del públic

Presentació del Morabanc Andorra a l'avinguda meritxell

Seguidament, l’equip d’animació, que a partir d’ara passa a ser conegut sota el nom de Magic Team, va obsequiar els presents amb una divertida posada en escena en què el Brut es va robar el show i va fer riure a grans i petits per igual. Plegats, van saltar i ballar al ritme de ‘Serà perquè t’estimo’ dels Buhos, MonDJ i DanyBPM.

Presentació del Morabanc Andorra a l'avinguda meritxellLa Festa de Presentació continuaria amb més de 300 infants de la base del club. Un a un van pujar a l’escenari perquè el públic els conegués, mentre s’aproximava el moment d’aplaudir i rebre els jugadors de la primera plantilla: Mihajlo Andric, Tyson Pérez, Markel Starks, Rafa Luz, Juan Rubio, Tobias Borg, Nacho Llovet, Stan Okoye, Felipe dos Anjos, Ádám Somogyi, Marin Maric, Chris Czerapowicz i Andrew Goudelock, que van haver d’exercitar ben bé la mà en signar els autògrafs per a la canalla i també per als adults que es van voler emportar un bon record.

Troba més fotos de la Festa de Presentació del MoraBanc Andorra aquí:

Presentació de la temporada 2023-2024 del MoraBanc Andorra