(+Fotos) L’Expomavid es consolida amb una nova edició

Ferreteria Mavid ha presentat per novena ocasió la fira multisectorial Expomavid, dedicada als professionals de l’àmbit industrial i a marques líders del segment. Del 19 al 21 de setembre, desenes de persones han conegut les darreres novetats que Mavid porta al mercat andorrà.

Fotos: Xavi Pujol

Expomavid 2023Al llarg de tres dies, Ferreteria Mavid ha acollit una impressionant fira que ha comptat amb la presència de destacats noms de la indústria, com ara Husqvarna, DeWalt, Stanley, Abarth, Fischer, Facom, Makita, Mirka, Indasa, entre d’altres, que han presentat els productes més innovadors de cada firma. Al mateix temps, la cita ha donat als visitants l’oportunitat de provar el material i aclarir tota mena de dubtes amb el suport dels experts.

Expomavid 2023Ha estat, doncs, una novena edició que s’ha mantingut fidel a la primera Expomavid, que va tenir lloc l’any 2015, i que des d’aquell moment es va convertir en una cita recurrent en el calendari dels professionals industrials i dels usuaris de la ferreteria. Per descomptat, el públic no només ha pogut gaudir a plenitud de la fira i de la variada oferta de cadascun dels estands instal·lats a l’exterior de Ferreteria Mavid, sinó que també ha tingut l’oportunitat de recórrer els 2.000 metres quadrats de botiga i descobrir part de les més de 45.000 referències de productes de les marques més punteres del mercat.

Ferreteria Mavid compta amb una nova secció de carrosseria que compta amb productes de diferents marques com ara Forch, Indasa, Milesi, MaxMeyer, entre altres

Expomavid 2023

Si bé la fira en si mateixa ha estat una bona raó per visitar Ferreteria Mavid, un dels principals al·licients ha estat l’àmplia selecció d’ofertes i descomptes especials que els clients han sabut aprofitar.

Expomavid 2023A més a més, repetint la fórmula guanyadora d’anys anteriors, l’escultor amb motoserra i ambaixador d’Husqvarna Espanya, José Llorente, ha sorprès els visitants en tallar troncs per a acabar convertint-los en figures d’animals realment sorprenents. Per acabar, gràcies a Ana Cerezo Pernilea i Abundi Monterde, tant els assistents com l’equip de Mavid i els professionals convidats han gaudit d’un deliciós càtering que va incloure des de formatges i embotits ibèrics fins a paella.

Gaudeix de moltes més fotos aquí

L’Expomavid es consolida amb una nova edició