(+Fotos) TC Escola de Dansa clou una etapa memorable

Amb un espectacular festival de final de curs, desenes d’infants i joves de TC Escola de Dansa van acomiadar amb calidesa la Montse Ruiz, qui fou fundadora i directora, juntament amb el seu marit, David Bringué, d’aquesta escola escaldenca que s’ha guanyat una molt bona reputació internacional.

Fotos: César De Pablos

Públic al festival de TC Escola de Dansa

El passat 7 de juny, a la renovada sala del Prat del Roure, centenars de familiars i amics dels ballarins de TC Escola de Dansa van omplir de gom a gom l’auditori. Tothom va gaudir, aleshores, d’un festival de final de curs en el qual joves i no tan joves van compartir stage per a mostrar la seva evolució com a intèrprets de les diferents modalitats de danses urbanes.

TC Escola de Dansa

Tematitzat amb els estils musicals que van marcar les diferents dècades des dels 60 fins a l’actualitat, els experimentats professors de ball Dioni Agilda, Christian Vieira, Tamara Lozano, Rubén Herrero i Martí Alemán van guiar els seus alumnes sobre l’escenari, que no van titubejar a l’hora de ballar icòniques cançons d’artistes com ara Britney Spears, Queen, Michael Jackson, Vicco, Vengaboys, entre molts altres.

TC Escola de Dansa

La il·lusió de veure ballar els seus éssers estimats va ser raó suficient perquè tothom s’ho passés d’allò més bé al festival de final de curs de TC Escola de Dansa, però, així i tot, els ‘profes’ i els equips de competició del centre no es van guardar cap carta i van anar amb totes les fitxes. Així, doncs, les agrupacions Braids, Baddest, TC Kids, Periodt, Rebel i Meikras, totes conformades per joves i docents de la institució, van demostrar sobre les taules per què són guanyadors de tantes distincions internacionals com ara cinc campionats del món a l’All Dance World Hybrid 2021, dos subcampionats i el trofeu a millor coreografia per a Dioni Agilda a aquell mateix certamen, sense deixar de banda el subcampionat del món a l’HHI World Championship 2019, a Arizona, i el campionat del món en parelles i subcampionat del món en grup estudiants a l’All Dance World Championship 2019, a Florida.

TC Escola de Dansa
La fi d’una etapa

Després de set anys de feina incansable i una pandèmia entremig, Montse Ruiz i David Bringué fan un pas al costat per dotar TC Escola de Dansa de sang nova, però coneixedora a fons de la casa. És per aquest motiu que la parella va decidir deixar la propietat i direcció del centre perquè sigui Dioni Agilda l’encarregat de portar les regnes de l’escola d’ara endavant.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Festival de final de curs 2023: TC Escola de Dansa