Així va ser la tercera edició de la Pal Skimo VIP d’esquí de muntanya

Organitzada per Creadors d’Il·lusions, la Pal Skimo VIP d’esquí de muntanya es va disputar el dissabte dia 5 de gener amb 82 inscrits. La recaptació íntegra estava destinada a Unicef.

Sortida dels competidors Pal Skimo VIP 2019

La victòria masculina de la Pal Skimo VIP Training d’esquí de muntanya va ser per a Xavi Areny, Euan Prieto i Sergi Casabella, que van creuar la meta junts, amb un temps de 28 minuts i 46 segons. En noies, el triomf va ser per a Sandra Castellanas, que va fer un temps de 38 minuts i 44 segons.

Podium Masculí Pal Skimo VIP 2019

La prova, disputada al sector de Pal de Vallnord, va comptar amb un total de 82 inscrits, dels quals una cinquantena van prendre finalment la sortida a la Caubella. Aleix Espargaró, un habitual d’aquesta cursa, va acabar la competició en vuitena posició. El vent va ser el gran protagonista, sobretot a la zona més elevada, on estava situada la meta, el pic del Cubil.

Podium femení Pal Skimo VIP 2019

Aquest any, la cursa es podia fer amb raquetes de neu o amb esquís de muntanya. Les dues curses sortien de la Caubella, la d’esquí de muntanya tenia quatre quilòmetres i la de raquetes, que arribava al pla de la Cot, constava de 2.5 quilòmetres. Els germans Òscar i Marc Casal van actuar d’ambaixadors de la prova, i es van mostrar molt satisfets pel fet que l’organització hagués pensat en esportistes del país com a cares visibles d’aquest tipus d’esdeveniments.

Atletes de la cursa Pal Skimo VIP 2019

Tal com havia explicat la màxima responsable de Creadors d’Il·lusions, Anna Parramon, es va pensar en destinar a Unicef la totalitat de la recaptació de la cursa, en coincidir amb la nit de Reis, “una bona ocasió per sensibilitzar sobre els problemes dels infants”.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.