Noves tecnologies: Bose Frame, ulleres de sol amb altaveu i micròfon

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i darreres novetats tecnològiques perquè no et quedis sense conèixer-les. Et presentem el Bose Frame, ulleres de sol amb altaveu incorporats i micròfon, i moltes coses més.

Bose Frame, ulleres de sol amb altaveu incorporats i micròfon

La marca Bose, sempre a la punta de la innovació, presenta Frames, unes ulleres de sol amb altaveus incorporats i micròfon, que es connecten a través de Bluetooth amb el telèfon intel·ligent. Pesen 45 grams i tenen una autonomia de tres hores i mitja d’escolta i dotze hores en repòs. Els altaveus estan ubicats a les varetes de les ulleres i poden dirigir el so a les orelles. Un petit botó daurat permet prendre trucades, però també controlar la música.

Però les Frames no només volen ser un casc, l’objectiu també és oferir una experiència de realitat augmentada a través de l’àudio. Gràcies al seu xip GPS i la presència d’un acceleròmetre de 9 eixos, poden detectar on apunten els ulls i poden donar informació sobre les coses que veiem, edificis històrics o un restaurant. Es vendran des del mes de primavera 2019. Les trobareu a la botiga Bose Andorra, al carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella.

Ulleres Bose FrameSuper Smash Bros Ultimate, el joc que ha triomfat per festes

El 7 de desembre passat va sortir per fi el Super Smash Bros Ultimate, un joc creat per Masahiro Sakuraique que havia generat moltes expectatives entre els fanàtics dels videojocs que esperaven amb ànsia el dia del seu llançament. Aquest joc per a la consola Nintendo Switch presenta un escenari de lluites amb desenes de personatges de diferents sagues. La marca va treure diversos pacs especials per Nadal, la qual cosa l’ha convertit en el joc més venut per festes.

Super Smash Bros UltimateApple llançarà els nous AirPods el 2019 amb càrrega sense fil

Segons l’analista d’Apple, Ming-Chi Kuo, persona que acostuma a encertar en els seus pronòstics, Apple llançarà a principis de l’any que ve els nous AirPods amb càrrega sense fil. No obstant això, per a finals de 2020, els auriculars de la companyia es redissenyaran completament. Tot indica que el nou model de 2019 vindrà amb un suport de càrrega sense fils i una actualització relacionada amb el Bluetooth, probablement Bluetooth 5.0.

Apple AirPodsLes càmeres “mirrorless” de Canon

Cada dia són més populars les càmeres “mirrorless”, que no integren mirall, amb guany d’espai i sense perdre qualitat ni precisió. Cal destacar que aquest nou disseny és molt més còmode per als usuaris, ja que és molt més compacte, per la qual cosa és ideal per a portar-la a tot arreu. S’anuncia la possibilitat d’integrar per a l’any 2019 dues noves càmeres “mirrorless” de Canon, les quals seran identificades com a models K424 i K433, totes dues comptaran amb característiques similars, com ara la compatibilitat amb Bluetooth i capacitat de connectar-se a una xarxa WiFi.

Canon MirrorlessNoves impressores HP

Aquest mes de desembre es va celebrar l’HP Experience Day, amb la presentació de les novetats per a 2019, tant d’ordinadors com d’impressores. Destaca la impressora d’injecció HP PageWide, que pot imprimir fins a 75 pàgines per minut a un preu de mercat un 40% inferior. També es va presentar la sèrie d’equips HP DesignJet de 24, 36 i 44 polzades, ideal per al disseny, escanejar, fer còpies i imprimir des de qualsevol lloc amb tots els dispositius amb accés a la xarxa.

HP PageWide