Frédéric Pons: “Bose és l’excel·lència en so”

Des de desembre de l’any passat, la casa Bose té una botiga a Andorra, de la qual, Frédéric Pons n’és el director tècnic i comercial. Un establiment de disseny acurat amb tota la gamma d’altaveus i equipament de so, que està situat al carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella, just a sota de l’Art Hotel.

A què es deu l’èxit de Bose?

És una marca que va néixer als Estats Units el 1964 i que ha aconseguit fer-se amb un gran prestigi en el mercat gràcies a la qualitat dels seus aparells de so. Bose és l’excel·lència en so, la qualitat és el principal neguit de la marca. Ara a Andorra, hem muntat aquesta botiga temàtica avalada per la casa mare, som un centre oficial.

Frédéric Pons, director de Bose a Andorra
Foto: Nelly Dedea
Quins articles proposeu?

Bàsicament, sistemes de sonorització professional, per als músics, l’oci, i la llar. Amb productes destacats com els auriculars, altaveus autònoms amb bateria, el “Home Cinema”, també una àmplia gamma d’altaveus portàtils de diverses mides que es poden distribuir per tota la casa i gestionar-los en xarxa des de l’smartphone o una tauleta a través la WiFi o el Bluetooth.

“Tenim altaveus portàtils de totes mides que es poden distribuir per tota la casa i gestionar-los en xarxa amb un sistema WiFi i Bluetooth”

Arribarem a eliminar tots els cables de la llar?

Això és impossible ! Almenys n’hi ha d’haver un que alimenti l’equipament de difusió amb electricitat. Es reben desprès les emissores de ràdios o programes musicals per Internet, amb plataformes com Spotify, Deezer, Amazon, Youtube…

Quins serveis oferiu a la botiga Bose?

Nosaltres fem venda i instal·lació, tot claus en mà. El nostre servei està a l’alçada de la categoria de Bose. Brindem l’assessorament tècnic més professional en la venda i instal·lació d’aparells de so, siguin professionals o destinats al públic, a partir de la completa gamma que ofereix Bose. També garantim un acurat servei postvenda.

Interior Botiga Bose Andorra la Vella
Foto: Nelly Dedea
Quant pot costar un Home Cinema?

A partir de 1.600 euros ja es pot fer una instal·lació de cinema a casa, sobretot si ho combines desprès amb un bon televisor o un projector de vídeo. Que, val a dir que també  els venem al nostre centre i en fem la instal·lació. Tenim una àmplia gamma de models i marques, les millors del mercat.

Quina és l’última novetat en altaveus?

Ara hi ha una gamma “nòmada” que és molt adequada per l’ús a l’exterior, amb tecnologia Bluetooth, ja que es poden mullar sense cap problema, fins i tot un es pot dutxar amb l’altaveu! En tenim de molts models per a tots els públics, portàtils, lleugers, amb bateries recarregables que duren entre 8 i 16 hores en ple funcionament. El repte de Bose és fabricar aparells de petites dimensions per un gran rendiment.

“Brindem l’assessorament tècnic més professional en la venda i instal·lació d’aparells de so, siguin professionals o destinats al públic”

I en auriculars?

Existeix un model extraordinari, el Noise Cancelling, que no solament redueix el soroll exterior sinó que aconsegueix aïllar completament la persona del so ambient. Està dotat amb un tecnologia que analitza el soroll exterior i l’anul·la. Per exemple, en un viatge en avió, en tren, o treballant en “open space”, amb aquests auriculars un estarà completament aïllat i en perfectes condicions d’escoltar la música.

Productes Bose
Foto: Nelly Dedea
Parlem del servei professional?

Sí, tenim de tot per instal·lacions d’envergadura, ja sigui a hotels, restaurants, sales de convencions, casinos, estadis, pistes de esqui… També tenim uns equips específics per a músics, amb bafles i amplificadors portàtils, en un sol aparell, molt pràctic per transportar. Fem pressupostos sense compromís, tant per a professionals com per a particulars, fem un estudi de l’espai, mirem les dimensions del local, analitzem les millors opcions i fem la proposta al client perquè aconsegueixi una instal·lació idònia.