(+Fotos) The Tyets, caps de cartellera de la Festa Major de Canillo

El duet musical conformat per Oriol Ramon i Xavi Coca, The Tyets, va conquistar els centenars d’espectadors que van acudir al pàrquing Els Refugis, on es va muntar una celebració ben grossa amb motiu de la Festa Major de Canillo.

Fotos: Comú de Canillo · The Tyets

Festa Major de Canillo

La parròquia de Canillo va viure la seva Festa Major amb intensitat des del 14 fins al 17 de juliol, amb un programa que no va deixar de banda ningú.

Festa Major de Canillo

Les celebracions es van iniciar el divendres 14 amb molta força i amb una traca espectacular, a la Rotonda Els Refugis, activitat que va antecedir el sopar popular temàtic de país, que enguany va exhaurir totes les places disponibles, abans d’animar la festa amb bona música fins ben entrada la matinada gràcies a les interpretacions d’All Woods Trio i la festa Apolo Barcelona.

Festa Major de Canillo

I, si bé aquell cap de setmana llarg va comptar amb tota mena d’activitats, entre tornejos esportius, concursos de botifarra, sessions de ioga, jocs infantils, balls i altres opcions molt divertides per a tota la família, el plat fort de la Festa Major va ser, sense cap mena de dubte, l’actuació de The Tyets, al pàrquing Els Refugis, on la dupla formada per Oriol Ramon i Xavi Coca va fer gala dels seus èxits més sonats, com ara ‘COTI X COTI’, cançó que en qüestió de sis mesos acumula més de 4 milions de reproduccions a YouTube i més de 14 milions a Spotify.

Festa Major de Canillo

Aquest concert va ser la primera cita internacional de The Tyets, en el marc d’una gira per diferents localitats catalanes al llarg de l’estiu. Amb motiu de la visita del duet al Principat, l’FC Andorra va obsequiar els intèrprets amb la samarreta de la primera equipació del club de futbol.