Tot a punt per a la Pal Skimo Femení 2019

El proper diumenge 10 de març d’enguany es celebrarà a la estació de Vallnord sector Pal, la tercera edició de la Pal Skimo Femení, la cursa popular femenina d’esquí de muntanya i raquetes individual i per equips. La cursa està organitzada per Pidasa Serveis Constructora, Vallnord Pal Arinsal i Gala Perfumeries. Els fons recaptats aniran en benefici d’AUTEA, l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra i, en concret, al projecte JEI: Joves en Inclusió. Un programa per a joves amb TEA amb alta necessitat de suport. Recordem que l’any passat es van recaptar 2.130€ que també van ser per Autea i principalment destinats a finançar la II Jornada Autea sobre trastorns de l’espectre autista que es va celebrar el passat 21 de febrer.

Podran participar en aquesta cursa totes aquelles DONES que ho desitgin sempre que estiguin degudament inscrites, sense límit d’edat. Les inscripcions es poden fer al web www.topcrono.net.  Els homes podran acompanyar però no puntuaran.

Flyer Pal Skimo Femení 2019La cursa es pot fer amb esquís de muntanya o amb raquetes de neu. Cada modalitat tindrà un recorregut diferent:

  • Recorregut Skimo: sortida del Pla de la Caubella (Vallnord sector Pal) i arribada al Pic de Cubil. Distància: 4Km; desnivell: 432m.
  • Recorregut Raquetes: Sortida del de la Caubella (Vallnord sector Pal), mitja volta al Pla de la Cot i arribada al Pla de la Caubella. Distància: 3,4Km; desnivell: 179m.

La inscripció és totalment individual. Aquelles dones que ho desitgin podran participar a més a més de l’individual, en un premi per equips. Al moment de formalitzar la seva inscripció hauran d’informar del nom de l’equip al que pertanyen. L’equip premiat serà el que obtingui el millor temps mig entre totes les seves participants independentment del nombre.

Hi haurà premis per a les tres primeres classificades d’Skimo i les tres primeres classificades de raquetes de neu i també hi haurà un premi al millor equip de cada modalitat.

Perquè la cursa esdevingui una realitat, comptem amb un nombre important de col·laboradors, a nivell industrial: Fusteria Crespo, Eman Grup, Simac, Assap Assegurances, Bellacer, Rieger Topògraf, Tecnisa, Serralleria Arc Metall, Rètols La Font i Auró Jardiners; i, a nivell general: Farmàcia Roser Miró, Dermandtek, Vallmedic Vision & Aesthetic, Caldea, Eau d’Andorra by Dona Secret, Dona secret, Fit The Health Place, Anyós Park, Next Sports Club, Xabeli Giménez Pilates Studio, Palau de Gel d’Andorra, Jeff de Bruges Andorra, Lolë, Lyzze, Club Pirinenc Andorrà, Flaixbac Andorra, Salon Emotion, Gràfiques Andorranes i Apod.