Consells de bricolatge per a decorar la teva llar

Aquests dies de fred són ideals per passar moltes estones a casa fent bricolatge.

Recuperant espai

Amb la profunditat adequada i afegint unes potes que podem adquirir a qualsevol proveïdor de bricolatge, es poden convertir dues calaixeres en uns prestatges per a llibres o objectes. Aquest tipus de mobiliari està d’actualitat, ja que pot aportar un toc de disseny “vintage” a qualsevol racó de casa.

Consells de bricolatge amb calaixosEl marc perfecte

Un altre exemple del que una porta pot fer quan deixa de ser un tancament útil per la llar. En aquest cas s’han imprès a la mida indicada segons les mesures dels quadres de la porta, les imatges que es vol exposar. A més caldrà també col·locar els vidres a la mateixa mida. I si són antireflectants millor.

Consells de bricolatge porta amb fotosEspècies fresques

Les espècies que fem servir poden ser també motiu de decoració a la cuina. Aquests recipients de vidre embolcallats amb cordill, esdevenen el lloc perfecte on conservar durant uns dies els preuats condiments frescos i llestos per passar a la cassola.

Consells de bricolatge ampolles amb espècies “Bicing” a casa

Andorra demostra amb moltes accions que pretén ser un país sostenible i promou el trànsit de la bicicleta creant carrils i trams específics a la carretera, Per als amants d’aquest tipus de transport aquesta idea de reciclatge és molt adequada. Només cal trobar el rentamans i la bici més apropiats.

Consells de bricolatge bici al lavaboL’era dels vinils

Els vinils, actualment, si no tenim un aparell per poder escoltar-los, són un element útil només per acumular pols. I si se’ls donés un altre ús? Aquesta proposta pretén substituir algunes parts d’un paravent bàsic per vinils. Potser és bona idea per al racó de casa que dediquem a la lectura i a escoltar música, no?

Consells de bricolatge vinils