(+Fotos) Traldis Porta inaugura una nova agència de duanes a Sant Julià de Lòria

L’acte s’ha celebrat aquest matí, a tocar de la frontera amb el riu Runer, i ha comptat amb la presència dels cònsols lauredians i de l’equip directiu de Traldis Porta.

Fotos: César De Pablos

benedicció de la Nova agència traldis porta

Josep Majoral i Mireia Codina, cònsols de la parròquia de Sant Julià de Lòria, i Jordi Porta, gerent de l’empresa Traldis Porta, han inaugurat oficialment la nova agència Duanes Porta, que s’ubica a un edifici de propietat comunal que es trobava en desús.

Inauguració de Traldis Porta

El cònsol major lauredià ha explicat que l’explotació de l’immoble serà responsabilitat de Duanes Porta, en qualitat de llogater, després que l’empresa fos acreditada com a guanyadora del concurs convocat per l’entitat comunal. “Tot el que sigui reactivar l’economia i obrir nous negocis, suma. Aquesta mesura ajuda a resoldre les necessitats d’aquest sector, especialment a una frontera tan activa pel que fa a la importació i exportació de productes”, ha expressat Majoral. El cònsol també ha recordat la necessitat de crear sinergies públiques i privades, per generar oportunitats de negocis que puguin donar una major empenta a l’economia laurediana i nacional.

Jordi Porta, gerent de la companyia, ha expressat el seu agraïment al Comú de Sant Julià per valorar de manera positiva el projecte de Duanes Porta i adjudicar, doncs, la utilització d’aquest espai que “ens ajudarà a agilitzar molt més el pas de vehicles de transport de mercaderies cap a Andorra”. El gerent ha explicat que, venint del sector del transport, l’obertura d’una agència duanera era un pas necessari que, acompanyat d’un robust sistema informàtic i una ferma aposta per la digitalització, permetrà garantir tota la traçabilitat i gestió dels vehicles i càrregues.

Mossèn Pepe Chisvert, rector de Lòria, ha beneit les noves oficines i ha desitjat un bon curs per a l’empresa. La trobada ha conclòs amb un aperitiu amb tots els convidats.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Traldis Porta inaugura una nova agència de duanes a Sant Julià de Lòria

democrates andorra