Tret de sortida al Mercat de la Vall

La fira d’artesania creativa, art i productes agroalimentaris compta amb un nou espai per a infants i, com ja és habitual, el Mercat de la Vall obrirà cada primer dissabte des de maig fins a l’octubre.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

Mercat de la Vall menuts

El passat 7 de maig, una trentena de paradetes van tornar a donar vida al Centre Històric de la capital per una nova entrega del Mercat de la Vall, que enguany incorpora com a novetat el ‘Mercat de la Vall menuts’, una activitat perquè els més petits puguin gaudir i jugar a fer de paradistes, en un horari comprés des de les 11 fins a les 14 hores i des de les 17 fins a les 20 h.

L’agost, amb motiu de la Festa Major, el Mercat de la Vall obrirà els dies 6 i 7

Mercat de la Vall 2022

Com ja és costum, el Mercat de la Vall permetrà, a turistes i residents, adquirir des de productes agroalimentaris i cosmètics fins a tota mena de peces artístiques i d’artesania de creadors locals i de proximitat. A més a més, gràcies a l’alleugeriment de les mesures per combatre la pandèmia, hi tornen els tallers gratuïts de diferents temàtiques, com ara joieria artesanal amb paper, elaboració d’embolcalls naturals amb cera d’abella o creació de quimigrames, mitjançant l’ús de materials de pintura i la fotografia.

Cartell del mercat de la vall

Cal destacar que els visitants que gastin més de 10 euros a qualsevol de les paradetes de la fira, entre les 11 i les 14 hores, podran gaudir d’un vermut de regal als establiments col·laboradors.