Un estiu amb bons sabors i la millor música

A diferència de l’any passat, enguany, Sabors d’estiu es va avançar una setmana per a no coincidir amb l’Andorra Taste, que també es farà al mateix emplaçament, però durant el mes de setembre.

Al llarg de deu dies, el Parc de la Mola es va convertir en la parada obligada de tothom que volia gaudir de bona música, però també d’una experiència gastronòmica diferent, amb els food trucks que va haver-hi al recinte. Tot i que les actuacions musicals es van iniciar a les 19 h, els punts de restauració van obrir dues hores abans perquè el públic pogués escalfar motors prenent una bona cervesa i menjat alguns dels àpats que els restauradors van preparar especialment per a l’ocasió.

Com a les darreres edicions, els artistes locals van ser els protagonistes de totes i cadascuna de les jornades del cicle. Per l’escenari escaldenc van passar Old School, Julia Ambor, Els Senyora, Sunset Dreams, Soul Storm, Odara Trio, The Autòctons, Stars Academy, Manu&The Vodkas i Iaraké. I per complementar l’oferta de dijous, divendres i dissabte es van sumar sessions techno, techno house i de reaggeton conjuntament amb diferents Dj’s del país.

Un estiu amb bons sabors i la millor música