Una trentena d’espectacles omplen el cartell de ‘Colors de música’

El Comú d’Escaldes-Engordany ha engegat una nova edició del cicle ‘Colors de música’ que, com els darrers anys, posa a l’abast de tothom una trentena d’activitats, que omplen de música, art i dansa, diferents indrets de la parròquia.

Fotos: Comú Escaldes-Engordany

El festival, que ha començat a principis del mes de juliol i s’estén fins al 23 de setembre, ha inclòs tot un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics, amb l’objectiu de fer la cultura accessible a tothom. Les visites nocturnes a l’exposició “Japó. Una història d’amor i guerra” van donar el tret de sortida al cicle, seguit del taller ‘L’art del haiku’, a càrrec de Manel Gibert Vallés, i la conferència ‘La història del quimono i demostració de Kitsuke’, que van tenir lloc la primera setmana de juliol, i a les quals també es va sumar un tast de sake, un taller de dansa Odori i concert de Taiko, entre altres, així com la cerimònia del te. Totes les conferències, tallers de dansa i concert de música tradicional japonesa es van fer amb la voluntat d’apropar la cultura asiàtica al públic.

Engolasters i el Parc de la Mola van tornar a ser l’escenari dels dilluns de Dansa, on es van dur a terme la presentació de BRAM amb l’ERA, l’espectacle Multi-vers-ós amb Emma Regada i Toni Lledó, així com Parada amb la Jove Cia. De Dansa i De ferro i fang.

Aquest any, la plaça Coprínceps ha tornat a acollir tots els concerts programats en el cartell, entre els quals va destacar l’actuació del 10è finalista del Sax Fest, Dmitry Pinchuk, la música a càrrec de Rumband, així com l’espectacle, tribut a The Beatles amb The Flaming Shakers, entre altres.

El pícnic al parc del Prat del Roure ha estat una de les novetats del cicle, que s’ha afegit a la Nit del silenci que ha estat tot un èxit. El públic també va poder gaudir del festival de festa major de l’Esbart Santa Anna “Tot s’hi val” i de la representació teatral “Turistes i Banyistes”, feta entre el 5 i 6 d’agost.

En el marc de la darrera edició de ‘Colors de música’ s’han inclòs activitats, organitzades de manera conjunta amb altres entitats. Va ser el cas de les ballades de sardanes a la plaça Coprínceps, una actuació feta amb col·laboració amb l’Agrupació sardanista d’Andorra, així com el concert del finalista del Sax Fast; i un dels concerts del 24è Festival Internacional ORGUE&nd.