Un musical per gaudir ‘Un dia cualquiera’

Sota la direcció de Ferrán Guiu i de l’andorrana, Meri Duró, l’auditori Claror va acollir la presentació de l’obra ‘Un dia cualquiera’, un espectacle emmarcat en la 60a Temporada de Teatre realitzada de manera conjunta entre la parròquia laurediana i Andorra la Vella.

Fotos:  Xavier Sánchez Ortega / Comú de Sant Julià de Lòria

Un dia cualquiera

El musical, que va tenir lloc el passat 24 de març, mostra com transcorre un dia normal dels quatre personatges que forma part de la història- Claire, Jason, Warren i Deb- explorant com es connecten les seves vides de manera casual, però a la vegada de manera extraordinària. Al llarg de 19 cançons, el públic va coneixent la vida dels quatre protagonistes, els llaços que els uneix i els que els separen, així com els punts que tenen en comú cadascuna de les seves personalitats, encara que, a vegades, semblin molt diferents.

Obra Un dia cualquiera

‘Un dia cualquiera’ és l’adaptació a l’espanyol del musical ‘Off-Broadway Ordinary Days’, creat per Adam Gwom, en petit format, que retrata com és un dia normal de qualsevol persona. La voluntat del musical, segons va afirmar el seu director, és mostrar que la bellesa està en la senzillesa i en el quotidià.

Un dia cualquiera

Aquest és el segon espectacle que acull Sant Julià de Lòria, emmarcat en la 60a Temporada de Teatre realitzada de manera conjunta amb la capital. El tret de sortida va ser el passat 24 de febrer, amb ‘Desdèmona’, una obra adaptada i dirigida per Alba Sarraute, que combina la tragèdia de William Shakespeare, Otel·lo, amb les arts circenses i que va comptar amb la interpretació musical de l’andorrà Jordi Claret.  El dijous 28 d’abril serà el torn de la comèdia ‘Una teràpia integral’ protagonitzada per Abel Folk, Àngels Gonyalons, Roger Coma i Andrea Ros. El cicle teatral clourà el 28 de maig amb ‘carnatge’, una sàtira de la societat contemporània que dissecciona la parella, l’educació, la competitivitat, però sobretot, l’excés de correcció política.