Vall Banc invertirà més de 15 milions en el pla de millora de l’entitat

Vall Banc encara el 2018 amb un pla de millora que implica una inversió de més de 15 milions d’euros. Les obres de reforma van començar el 21 de febrer passat, i tenen com a objectiu la modernització de la seu central i tindran un cost d’uns 4 milions d’euros.

Entre els projectes que ja s’estan desenvolupant destaca el pla d’embelliment i modernització de la seu central, ubicada a l’avinguda Carlemany, amb unes obres que convertiran l’edifici actual en un espai multidisciplinar d’atenció al client, on s’integraran els punts d’informació i comunicació actuals per esdevenir punts d’atenció de fàcil accés per als usuaris.

També s’ha iniciat la transformació del futur espai d’atenció al client ubicat al carrer de la Unió, així com els espais de reunions ubicats a la sisena planta. Tot plegat, valorat en més de 4 milions d’euros. Aquest pressupost també preveu la transformació de l’oficina de l’avinguda Carlemany.

Vall Banc preveu fer una inversió de més de 12 milions d’euros per seguir impulsant la millora en els sistemes i la digitalització de l’entitat

Façana nova de Vall Banc a l'avinguda Carlemany

La reforma és la continuïtat de les obres d’embelliment de la façana que es van realitzar a finals de l’any passat. El pla de transformació també preveu el tancament de l’oficina del Pas de la Casa els pròxims mesos, ja que l’entitat vol centrar els esforços en l’atenció en banca privada i weath management de les parròquies centrals i la Massana. Tot i això, es mantindrà el caixer del Pas de la Casa i els usuaris podran trobar-ne un de nou a Sant Julià de Lòria.

Alhora, Vall Banc preveu fer una inversió de més de 12 milions d’euros per seguir impulsant la millora en els sistemes i la digitalització de l’entitat. L’objectiu de l’entitat és oferir els millors serveis de banca privada i wealth management a escala internacional. Per aquest motiu, l’aposta per la transformació digital, l’eficiència i l’eficàcia són elements indispensables per a complementar el tracte personalitzat.